Promosi Shaklee December 2019-Year End Sales

Promosi Shaklee December 2019

 

Promosi Shaklee December 2019 ….Hye semuaa…Cheta nak share ngan korang semua promosi hebat untuk december 2019 ni, banyak tau offer-offer yang menarik untuk kalian rebut..

Paling best bulan december ni ada lucky draw tau..ada lebih RM90,000 hadiah untuk di menangi. Seriussly syarat masuk pun punyalah senang hanya beli 50UV sahaja anda layak untuk lucky draw ni tau..Syookkk weh..

yang best lagi every week ada 38 hadiah untuk di menangi..yeahhhhh…tunggu apa lagi jomm kita tengokk poster-poster ni..

promosi vivix shaklee promosi december shaklee promosi shaklee 2019 C

 

Promosi Collagen Plus Powder

 

promosi vivix shaklee promosi december shaklee promosi shaklee 2019 B

Beli 6 Box Free 1 atau beli 2 box less 5% tau… berminat nak beli collagen promo boleh klik link wassap Cheta.

 www.wasap.my/60127555470/NakCollagenPromo

ni paling sesuai untuk persedian anak-anak kita naik sekolah nanti, bukan sahaja kita kena sediakan baju baru,beg baru,kasut baru,yuran sekolah, bahkan Cheta sangat syorkan korang fikir juga cara untuk kuatkan imun anak ketika mereka di sekolah.

Al maklumlah kat sekolah nanti bercampur gaul dengan ramai sangat kawan-kawan kan, tak nak lah nanti baru naik sekolah dah anak kita demam lah,selsema lah,batuk lah kan… so kita sediakan “perlindungan” anak kita sedari awal dari rumah.

Meal shakes tu bagus tau,biasalah bebudak ni kalau pepagi mana lah diaorang nak makan sangat kan, so kita bagi meal shakes ni kat diaorang perisa vanila tau,confirm diaorang suka.Mak-mak pun lagilah suka sebab tak payah nak pening fikir nak breakfast apa untuk anak kita.. Meal shakes ni boleh buat smooties tau,boleh pelbagaikan cara nak membuatnya..try n error lah orang kata kan…

So mak-mak tunggu apa lagi cepat grab promosi “Back To School Set” ni haa…tekan je link di bawah tu..

www.wasap.my/60127555470/BackToSchoolSet

Ini pulak promosi Youth Skin Care Travel Set. Youth Travel Set ni di jual pada harga RM297.50 

harga tu kalau korang nak beli hanya travel set sahaja, tapi kalau korang belanja any item Youth Skincare hingga 200UV in single receipt korang layak beli travel set Youth pada harga RM85 sahaja tau…iyerrr..manyakkk jimat ooo RM212.50 tau korang jimatttt….

haaa..tak sabar nak grab promosi Youth travel set ni…wassap je Cheta cepat tau….

www.wasap.my/60127555470/NakYouthTravelSet

ini pulak promosi Jom Shaklee yang di lanjutkan sehingga 29 febuary dan juga di tambah 2 set welcome set yang baru iaitu Set Kehamilan Shaklee dan juga set berpantang shaklee, ke semua set ini mendapat keistimewaan iaitu,

  • Diskaun 10% untuk setiap welcome set
  • Bonus rebate sehingga 11%
  • Free delivery bernilai RM10
  • Free membership bernilai RM65 jika anda membeli Welcome set ini.
  • Anda juga di beri 60hari untuk redeem 10% diskaun pada welcome set yang lain tau…haaa..

faham tak tu..kalau tak faham boleh direct wassap Cheta,so Cheta boleh terangkan kat korang nanti..

www.wasap.my/60127555470/NakJomShakleeSetHamil

www.wasap.my/60127555470/NakJomShakleeSetPantang

www.wasap.my/60127555470/NakJomShakleeDES

www.wasap.my/60127555470/NakJomShakleeYouth

www.wasap.my/60127555470/NakJomShakleeVivix

haaaa…senang jer kan…pilih mana satu yang jadi pilihan hati korang dan tekan je link wassap tu untuk direct wassap Cheta…cepat tauuu Cheta tunggu  :mrgreen:

Cheta Eita

HP Num; 6012.7555.470

Wassap: www.wasap.my/60127555470

FB: Cheta Eita

FP: Kedai Vitamin Shaklee Pontian Johor

Web:mahligaivitamin.com

Youtube: http://bit.do/YoutubeChetaEita

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge