promosi-vivix-shaklee-2018-vivix-promotion-buy-6-free-1-buy-2-less-5-percent-cara-beli-vivix-online-harga-vivix-ahli-vivix-murah11

Promosi Vivix Shaklee 2018 Harga Jimat Murah Lebih Untung Dari Biasa

Promosi Vivix Shaklee 2018 | Vivix Shaklee Promotion 2018

 

promosi-vivix-shaklee-2018-vivix-promotion-buy-6-free-1-buy-2-less-5-percent-cara-beli-vivix-online-harga-vivix-ahli-vivix-murah11

 

promosi-vivix-shaklee-2018-vivix-promotion-buy-6-free-1-buy-2-less-5-percent-cara-beli-vivix-online-harga-vivix-ahli-vivix-murah1

promosi-vivix-shaklee-2018-vivix-promotion-buy-6-free-1-buy-2-less-5-percent-cara-beli-vivix-online-harga-vivix-ahli-vivix-murah12

 

Ini kalilah….Opsss…masanya dah tiba….haaa Promosi Vivix Shaklee 2018 dah muncul kembali tau…haishhh rugilah kalau siapa lepaskan peluang keemasan ni…syokkk habis..apakan tidak harga Vivix jauhhhhhhhh lebih menguntungkan dan lebih jimat pada poket pengemar Vivix tau..

Yang lagi best….masa Promosi Vivix Shaklee  2018 nilah penguna tegar Vivix boleh dapat BONUS….haaa BONUS tau…

PENGEDAR VIVIX SHAKLEE AGEN VIVIX SHAKLEE HARGA VIVIX SHAKLEE HARGA AHLI VIVIX STOKIS SHAKLEE PONTIAN PENGEDAR VIVIX PONTIAN CARA BELI VIVIX ONLINE

KLIK SINI >> PELBAGAI TESTIMONI VIVIX SHAKLEE DI SINI

Berapa Harga Promosi Vivix Shaklee 2018 ni?

 

Korang tahu tak…sebenarnya harga Vivix ni RM475, tapi di sebabkan time promosi ni ia menjunam menjadi RM3XX…haaaa…tu dia banyak jimat kan sebotol boleh jimat dalam RM1XX tau…. banyak tu…boleh saving ke shopping ke dengan duit yang dapat di jimatkan tu.

PENGEDAR VIVIX SHAKLEE AGEN VIVIX SHAKLEE HARGA VIVIX SHAKLEE HARGA AHLI VIVIX STOKIS SHAKLEE PONTIAN PENGEDAR VIVIX PONTIAN CARA BELI VIVIX ONLINE1

Bila Promosi Vivix Shaklee 2018 ni? Sampai Bila?

 

Shaklee ni Promosinya tak menentu..selalu je buat surprise tau..kadang tu buat Promosi Beli 6 botol Vivix Free 1 botol, haaa bayangkan anda dapat 1 botol Vivix bernilai RM475 tu FREE je wehhh…siapa tak nak kan..

Kadang tu Shaklee buat Promosi Vivix Beli 2 Less 5%, itu pun syok juga kan…

Tapiiiii…jika ingin nikmati harga Promosi sepanjang zaman senang jer…dengan setiap pembelian 2 botol Vivix anda dah pun dapat penjimataan dan keistimewaan sebagai ahli Shaklee….bayangkan dengan hanya pembelian 2 botol anda telah menjadi ahli Shaklee secara FREE je…perghhh jimat RM65. Bukan tu saje tau…Postage FREE, dapat pulak Cash Bonus dari Shaklee….

Apa yang Menjadikan Vivix Shaklee ni Best Sangat???

Yang menyebabkan vivix ni best sangat adalah salah satu sebabnya…dia ada PolyPhenols…

Apa benda pulak yer Polyphenols ni??? Nak nyebut pun susah dah kan..terbelit haa lidah…

Ok tak pe..Cheta akan cuba terangkan dengan gaya paling santai..supaya otak uolss tak berasap..hehhehe…

Antara Kebaikkan Polyphenols Yang Terdapat Dalam Vivix

 

Vivix kaya dengan antioksidan yang diyakini memiliki khasiat meningkatkan kemampuan anti-inflamasi dan kekebalan tubuh.

Berikut ini diantara manfaat polifenol bagi kesihatan;

  • Sebagai antioksidan yang mampu meneutralkan radikal bebas yang memiliki efek merusak terhadap sel-sel dan jaringan tubuh.
  • Sebagai antioksidan yang tinggi, polifenol mampu memperlambatkan proses penuaan dini.
  • Polifenol mampu membantu meningkatkan sistem kekebalan tubuh dan mencegah timbulnya pelbagai penyakit.
  • Polifenol dapat meningkatkan kesihatan jantung dan menurunkan risiko penyakit kardiovascular
  • Polifenol yang kuat seperti resveratrol membantu dalam menghambat pertumbuhan kanser dan tumor.
  • Untuk mendapatkan khasiat polifenol yang sempurna untuk kesihatan dan kecantikan anda. Anda boleh mengambil Vivix sebagai amalan harian anda.
  • Dalam Vivix terkandung anggur muscadine yang terdapat didalamnya polifenol. Ianya 10 kali ganda lebih hebat dari resveratrol biasa.
  • Yang membantu melambatkan proses pencernaan dan penyerapan karbohidrat ke dalam darah seterusnya mengelakkan berlakunya pengumpulan gula yang tinggi dalam darah. Ianya membantu menurunkan kadar gula dalam darah.

promosi-vivix-shaklee-2018-vivix-promotion-buy-6-free-1-buy-2-less-5-percent-cara-beli-vivix-online-harga-vivix-ahli-vivix-murah21

Macam mana nak dapatkan Promosi Vivix 2018 ni?

 

Nak dapatkan Promosi Vivix Shaklee ni senang je…jika anda segan untuk berurusan dengan saya usah risau boleh je Klik di bawah ni….untuk pembelian secara online,lepas pembelian tu boleh lah tuntut consultation dari saya tau..jangan risau Consultation lepas pembelian dengan saya adalah percuma.

Ohhh yer..pembelian boleh mengunakan kad kredit atau debit…jangan risau setiap transaksi adalah selamat.

promosi-vivix-shaklee-2018-vivix-promotion-buy-6-free-1-buy-2-less-5-percent-cara-beli-vivix-online-harga-vivix-ahli-vivix-murah18

 

promosi-vivix-shaklee-2018-vivix-promotion-buy-6-free-1-buy-2-less-5-percent-cara-beli-vivix-online-harga-vivix-ahli-vivix-murah25

 

kalau nak berwassap dengan saya just Klik gambar di bawah untuk direct wassap…

pengedar shaklee pontian johor agen shaklee pontian johor ejen shaklee pontian johor stokis shaklee pontian johor kedai shaklee pontian johor COD Shaklee pontian4

 

Pengedar Shaklee Johor Bahru

Hana ( 60134136748)

pengedar-shaklee-komtar-jbcc-johor-bahru 

Pengedar Shaklee Kuching Sarawak

Dayang (6017.844.1515)

pengedar-shaklee-kuching-sarawak-pengedar-shaklee-miri-sarawak-pengedar-vivix-shaklee-agen-shaklee-sarawak2 (1) 

Pengedar Shaklee Ipoh Perak

Naresh (6017.598.9747)

Pengedar-Shaklee-Ipoh-Perak-Pengedar-shaklee-perak-pengedar-vivix-ipoh-agen-shaklee-ipoh-ejen-shaklee-ipoh-stokis-shaklee-ipoh-branch-shaklee-ipoh2

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge