vitamin tulang kuat tulang patah tulang retak supplemen kalsium untuk tulang ubat patah tulang ostematrix shaklee1

Rahsia:Tulang Nenek 60 Tahun Kuat Sihat Masih Mampu Hiking Lagi

Tulang masih kuat dan sihat di usia 60 tahun tau, paling mengejutkan bila nenek ni kata dia masih aktif hiking  😆 wowwww… kan Cheta memang kagum sangat tau dengan nenek ni.

Jom kita tengok video ni dulu…

[ Video : Tulang Nenek 60 Tahun Masih Kuat Hiking]

 

Teruja kan…ternyata Vitamin Shaklee Vivix dan Ostematrix yang selama ni nenek ni amalkan mampu membantu tulang nenek usia 60 tahun ni kuat sihat cergas tau..

Result Bone Check Cheta Disini ( Klik Ajer Kalau Nak Tengok  :mrgreen: )

2 Vitamin yang nenek ni konsisten ambil ialah Vitamin OsteMatrix dan Vivix Shaklee.

Yang bagusnya OsteMatrik ni bukan sekadar kalsium je tau,tapi dia juga di lengkapi dengan Magnesium,Vitamin D,Zinc,Copper,Maganese dan Boron. Di bawah ini adalah info berkenaan OsteMatrik*

Hargai Tulang Anda dengan Nutrien Pembina-Tulang

Tulang yang kuat untuk tubuh yang kuat. Bina dan pastikan tulang anda kuat dengan nutrien pembina-tulang untuk memastikan ia kekal sihat sepanjang masa.

Tulang merupakan sistem sokongan tubuh anda, kerana itulah amat penting untuk anda memastikan ia kekal kuat dan sihat.

Tubuh anda membina tulang baharu dengan pantas, tetapi apabila umur anda meningkat, kehilangan tulang adalah lebih banyak berbanding tulang yang dibina.

Hakikat inilah menjadikannya penting untuk anda membekalkan tulang anda dengan nutrien pembina-tulang yang berkualiti.*

Nutritional Facts

Setiap Kaplet menyediakan:

RamuanAmaun Setiap Kaplet
Vitamin D3 (sebagai kolekalsiferol)100 IU
Kalsium (sebagai kalsium karbonat, kalsium sitrat dan kalsium sitrat malat)250 mg
Magnesium (sebagai magnesium oksida, magnesium glokonat dan magnesium sitrat)100 mg
Zink (sebagai zink glukonat)0.38 mg
Kuprum (sebagai kuprum glukonat)0.05 mg
Mangan (sebagai mangan glukonat)0.05 mg
Boron (sebagai mineral surih hidrolisat protein)0.75 mg

KKLIU 0604/2017
MAL07081510XC

tulang patah tulang retak vitamin kalsium ostematrix shaklee

vitamin tulang kuat tulang patah tulang retak supplemen kalsium untuk tulang ubat patah tulang ostematrix shaklee

Ok jom kita lihat pula apakah ke istimewaan Vivix Shaklee 😀

Minuman Botani yang Lazat

 

Kod Produk: 10320 (150 mL)

Minuman botani lazat yang mengandungi campuran botani khas Shaklee termasuk ekstrak Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Eldeberi Eropah dan Lobak Ungu.*

Nutritional Facts

Saiz Hidangan: 1 sudu teh (5mL)
Hidangan Setiap Bekas: 30

Setiap 100 mLSetiap Hidangan
Tenaga300 Kcal15 Kcal
Karbohidrat74.0 g3.7 g
Jumlah Gula2.0 g0.1 g
Protein0.7 g0.0 g
Lemak0.0 g0.0 g

Promosi Vivix (KLIK SINI)

pengedar-vivix-shaklee-pengedar-shaklee-di-pontian-cara-beli-vivix

Tak kan lah kita yang muda belia ni nak kalah dengan nenek usia 60tahun kan…haisshh malu lah..apa kata jom kita sama-sama fokus untuk lebih sihat dari awal lagi,so nanti umur kita dah 60 tahun boleh lah still hiking macam nenek ni kan… :mrgreen:

Korang nak order online sekarang? boleh je Klik je di bawah

ORDER ONLINE(KLIK SINI)

Hubungi Cheta sekarang;

Cheta Eita

HP Num; 6012.7555.470

Wassap: www.wasap.my/60127555470/VitaminNenek60Tahun

FB: Cheta Eita

FP: Kedai Vitamin Shaklee Pontian Johor

Web:mahligaivitamin.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge