Rawatan Paru Paru Berair, Isteri Bertegas Tidak Mahu Suami Di Tebuk

APA ITU PARU-PARU BERAIR?

Paru-paru berair atau juga dikenali sebagai Pneumonia merujuk kepada semua jenis keadaan di mana air berkumpul dalam paru-paru.

Ia berpunca dari pelbagai keadaan. Paru-paru berair merupakan sejenis penyakit radang paru-paru.

Biasanya, ia digambarkan sebagai radang parenchyma/alveolar paru-paru dan cecair memenuhi alveolar luar biasa.
(alveoli merupakan sak mikroskopik dipenuhi udara dalam paru-paru yang bertanggungjawab bagi menyerap oksigen dalam atmosfera Bumi.)

rawatan-paru-paru-berair

Paru-paru berair boleh di sebabkan dari pelbagai punca, termasuk jangkitan oleh bakteria, virus, fungi, atau parasit, dan kimia atau kecederaan fizikal kepada paru-paru.

Puncanya juga boleh secara tidak rasmi digambarkan sebagai idiopathic—iaitu, tidak diketahui—apabila punca jangkitan telah disingkirkan.

BACA SINI>> 5 CARA TURUNKAN KOLESTEROL DENGAN CEPAT ELAK SAKIT JANTUNG

SIMPTOM PARU-PARU BERAIR

Simptom biasa dikaitkan dengan paru-paru berair termasuk batuk, sakit dada, demam,
sukar bernafas.

Perkakasan diagnosis termasuk sinar-X dan pemeriksaan **sputum.

rawatan-paru-paru-berair

Rawatan bergantung kepada punca paru-paru berair; Paru-paru berair bakteria dirawat dengan antibiotik.

Pneumonia is a common illness which occurs in all age groups, and is a leading cause of death among the elderly and people who are chronically and terminally ill. Vaccines to prevent certain types of pneumonia are available. The prognosis depends on the type of pneumonia, the appropriate treatment, any complications, and the person’s underlying health.

CARA ALTERNATIF RAWAT PARU-PARU BERAIR DENGAN SUPPLEMENT SHAKLEE

#1 Testimoni Pengguna

rawatan-paru-paru-berair

#2 Testimoni Pengguna

“Sebelum ni doktor x-ray paru-paru dan buat check seluruh badan dan Suami kena tahan wad 1 minggu pada bulan 6.

Doktor cakap kena tebuk untuk keluarkan air. Nur berkeras tak bagi Suami ditebuk.

Sebab doktor pesan awal-awal tebuk ada risiko tak tebuk pun risiko.

Tujuan tebuk hanya meredakan dan mengeluarkan air sahaja bukan sembuh.
Nur tetap dengan keputusan Nur tak bagi doktor tebuk.

Dah paru-paru berair bermacamlah disuspeknya masalah buah pinggang, jantung, darah tinggi, kencing manis pun ada juga.

Makan vivix habis 1 botol lepastu berhenti pertengahan bulan 7.

Pada bulan 8 ,9,10 tak makan apa-apa dan tak ambil vivix.
Pada awal bulan 11 makan semula Vivix + Omega sebab suami lelah sakit sesak nafas.
Alhamdulillah tak sangka tadi check semua report clear.

Subhanallah. Sampai minta doktor check betul-betul takut tersalah tengok kan.

Doktor kata dah takde apa-apa.

Air dlm paru-paru pun dah takde dan NORMAL semua 😱.

Kuman dalam paru-paru juga takde darah, air kencing semua clear.

Alhamdulillah

Doa + tawakal + shaklee … Amazing ! … Allah mencipta manusia dgn ksempurnan sifat mencari ikhtiar.

Moga semua yg berbisnes/ pengamal shaklee dlimpahkn rahmat rezeki bagi mereka. Ameen”

Alhamdullilah kan…kita berikhtiar sahaja Allah yang Maha Menyembuhkan…

RAWATAN-PARU-PARU-BERAIR

#3 Testimoni Pengguna

rawatan-paru-paru-berair

BACA SINI>> CARA TURUNKAN BACAAN KENCING MANIS DENGAN PANTAS

Untuk lebih penjimataan anda di galakkan untuk membeli 2 botol vivix sekaligus…kenapa 2 botol??

2 Botol Vivix Melayakkan anda untuk dapat:-

1) FREE MEMBERSHIP SHAKLEE (BERNILAI RM68.90)
2) FREE KOS POSTAGE (BERNILAI RM10.60)
3) CASH BACK BONUS (BERNILAI RM36)

Anda bakal jimat hampir RM200 …

rawatan-paru-paru-berair

 

Klik gambar di bawah untuk direct wasap tanpa perlu simpan number Cheta.

pengedar-shaklee-vivix-pontian

Cheta

HP Num/Wasap: 012.7555.470

ID Shaklee: 1081587

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge