Review : Top 10 Best Seller Shaklee Product Part 1

Hari ni Cheta nak share gambar Top 10 produk Shaklee ni…

Kalau uolls nak tau…Cheta semua dah merasa…alhamdullilah lah…tak ler Cheta ni sekadar menjual je iyer dak…??

bila ada feel…lagi senang kita nak promote…kita pulak bercerita mengikut pengalaman…

Ok tak nak bebel² panjang…mohh kita tengokk gambar yer…

pengedar shaklee pontian
Apa yang 100 years of innovation tu???…
Ok itu antara produk tertua sekali iaitu
 1) Vitalea Multivitamin 
2) Basic H
3) ESP soy protein…
Panjang kan umur mereka…lebih dari umur kita² ni…tapi masih bertahan di pasaran…
Apakah maknanya itu???…
Itu maknanya Shaklee Is The Best Product…Nothing Come Second…kan..kan…??
Ok Jom Kita closed Up…
pengedar shaklee pontian - harga vivix
Ok ini Vivix..produk paling premium dalam Shaklee…walaupun dia premium tapiii…si tonik merah ni always jadi rebutan…
Pasai pa hangpa semua berebut kan si vivix ni ek???..
Pasainya depa kata makan vivix,kolestrol turun, bacaan kencing manis turun, yang mana nak pergi operate buang fibroid ke cyst tu..terus tak jadi…
Mana yang pesakit jantung, pesakit buah pinggang, pesakit paru² berair ramai lah komplain sebab vivix ni lah diaorang terpaksa sihat semula…jangan tak tau yer…mana² yang kena dialisis tu depa kata..lepas makan vivix ni…sesi dialisis diaorang doktor kurangkan tau..
Paling best after sesion dialisis tu diaorang keep energetic…kalau tak dulu asik letih,penat dan ada juga yg pening dan muntah after dialisis…
Itu semua keje si Tonik merah vivix nilah…??
Pengedar Shaklee pontian
Wokehhh…ini ESP..antara produk paling berhantu di gilai ramai…selalu sold out…giler tau boleh sakit jantung Cheta di buat Si ESP ni…
Mana tak nya…cuba korang bayangkan…haa…bayang² lekas…open for order 1030am dia boleh sold Out pukul 1230pm…
uittt…2 jam je tau…Cheta tengah driving pun stop tepi jalan lah gara² #tsunamiESP ni tau
Mujur lah bisnes Shaklee ni bisnes di hujung jari je…klik² je siap…beres…tunggulah uncle Citylink datang rumah…
pon….pon….pon…cekli..cekli…uncle Citylink tu selalu gitu…??? anak² dara ni kenal sangat dah dengan uncle tu..
ESP ni protein soya..1 canister ni dari 30kg kacang soya tau…sangatlah bagus untuk extra tenaga tambahan…kalau ibu menyusu ke berpantang suka sangat dah ni…
Milk booster tau…Cheta masa menyusu memang kalau ambil ni plus Alfalfa…haaa….siappp lah….lambat sikit baby menyusu…”kilang susu” pun pecah…???
ESP ni indeks glisemik nya rendah…sebab tu dia sesuai sangat dengan orang yang ada kencing manis…sebabnya ESP melepaskan gula dalam darah secara perlahan²…haaa…gitu…
Bukan tu jer…ramai amik ESP ni sebabkan nak skin cantik, dan flawless ….gebu gebas berseri…
Di sebabkan ESP ni jugalah ramai mengadu lost weight…???
Giler tau…macamanalah tak sold out manjang…ramai beno peminatnya…??
Pengedar Shaklee Pontian
Ini Omega Guard Shaklee…ni banyak juga dah botol Cheta Jual…rata²nya untuk anak yang mengalami masalah Asthma @ semput…
Rata² semua customer Cheta kata…lepas anak² mereka konsisten makan Omega Guard…asthma dah kurang menyerang…
Yang mana dulu kerap amik nebulizer…sekarang alhamdullilah ada yang dah bebas nebulizer…ada juga yang kekerapan tu berkurang…
Tak lah mak pak berkejaran ke hospital tak kira masa kan….
Bukan apa…anak² asthma ni kesian…sebabnya aktiviti mereka terbatas…mereka tidak selincah rakan² mereka yang lain…
Sebab apa omega guard bagus untuk kanak² yang asthma ni???..
Sebabnya Omega Guard bersifat Anti-inflamation @ anti radang…
Anak² Cheta memang gemor benor dengan Omega Guard ni…botol omega memang kena sorok selalu..kalau leka habis lah diaotang ratah je macam gegula…??
Pengedar Shaklee pontian
Ini pulak SR Vita C 500mg…ini pun boleh tahan gak penangan nya…Di sebabkan teknologi Sustained Released nilah buat ramai orang gilerkan dia…ia di lepaskan secara berperingkat 100mg setiap jam…dan kekal di dalam darah kita selama 5 jam….
Ramai orang amik vitamin C sebab Vitamin C ni..sinonim dengan kecantikkan ,kulit putih,gebu,flawless…
Tapi…sebenarnya Vitamin C Especially Sr Vita C Shaklee ni fungsinya more than that…
Setakat nak upkan imun ni..alahai kacang je bagi Vita C ni tau…ia juga membentuk kolagen dalam badan kita..
Nak kulit cantik tapi budget…meh ler try Vita C ni…mantap kesannya….
Ok yang lain nanti cheta Sambung review yer…
Ok jumpa kita di part 2 …???

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge