Sabun Basuh Pinggan Super Power Menghilangkan Kesan Lemak Degil Dengan Pantas

Dah nak raya ni kan…sure punya pinggan mangkuk berlambak-lambak dalam sinki kan…Stress kan nengoknya..memang tak kan kering tangan lah jawabnya..Ehh..merungut ke?? bukanlah merungut..hari rayakan memanglah tetamu ramai bertandang..tetamukan membawa rezeki..tul tak??

Tapi hari raya pertama memang penat nak mengolah pinggan mangkuk..bayangkanlah pinggan mangkuk yang di penuhi dengan kesan minyak degil, rendang lah…ketupat segala jenis lauk pauk..tapi MaMa paling stress kalau kena basuh  pinggan mangkuk bekas sup..lelemak putih tu kan..adoiii stress ooo..nak menyentalnya..

Tu belum masuk bab periuk belanga…Ohhh my..pengsan jap yer..tapi cuba kalau ada “pembantu” maksudnya pembantu yang memudahkan kerja membasuh pinggan mangkuk kita ni,tak perlu dah nak menyental periuk belangga pinggan mangkuk semua tu sampai berpeluh ketiak..wahaha ^__^ ‘

Meh kita tengok apalah yang Puan Salwa Salleh ni happy sangat bercerita pasal Sabun basuh pinggan dia ni…  ( Sabun basuh pinggan pun boleh jadi video tau..) Syok tu Sharing Is Caring kan…

                  

Haa..best kan Sabun Basuh Pinggan Super Power ni…Dah la bau dia wangi dan segar..lembut pulak pada tangan..memang sesuai sangatlah pada yang memang ada alergik pada sabun kan…

Ia juga semulajadi berasaskan tumbuh–tumbuhan, tiada bahan kimia yer..dan sangat selamat. hanya beberapa titis je boleh basuh satu singki pinggan mangkuk yang berlambak-lambak tu…Syokkan..

Apa lagi kom kita pakat-pakat beli sebotol pakai masa raya nanti..jimat dan memudahkan kerja kita kat dapur gakkan…

Kalau dah berkenaan tu jangan malu nak contact MaMa yer…whatspp pun boleh..

Salam Sayang;

MaMa Chantique @ Mahligaivitamin

012-7555470

Pengedar Shaklee Johor Bahru

Hana ( 60134136748)

pengedar-shaklee-komtar-jbcc-johor-bahru 

Pengedar Shaklee Kuching Sarawak

Dayang (6017.844.1515)

pengedar-shaklee-kuching-sarawak-pengedar-shaklee-miri-sarawak-pengedar-vivix-shaklee-agen-shaklee-sarawak2 (1) 

Pengedar Shaklee Ipoh Perak

Naresh (6017.598.9747)

Pengedar-Shaklee-Ipoh-Perak-Pengedar-shaklee-perak-pengedar-vivix-ipoh-agen-shaklee-ipoh-ejen-shaklee-ipoh-stokis-shaklee-ipoh-branch-shaklee-ipoh2

6 thoughts on “Sabun Basuh Pinggan Super Power Menghilangkan Kesan Lemak Degil Dengan Pantas”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge