Sekitar Majlis Penyampaian Hadiah Tadika Kemas Ica & Inas

Throw back lah ni kiranya…Majlis ni berlangsung pada  1/November/2015 bersamaan hari ahad yang lepas, dekat dewan Prt Semerah. Ramai jugga yang hadir al maklumlah gabungan 5 sekolah tadika di kawasan yang berdekatan.

Dua beradik ni, seminggu sebelum tu sibuk dengan latihan al maklumlah terlibat dalam persembahan koir lah katakan..hehehe berani tau diaorang ni..siap offer diri dengan cikgu nak masuk koir..alahai anak-anak…umur tak cukup tu…4 tahun dan 3 tahun..kalau kakak tu possible lagi sebab dia kalau di atur tu sebaris je tinggi sama dengan bebudak usia 6 tahun..tapi kalau Inas ni…T__T’ alahai nampak sangat ler tahap rendangnya…muahahhaha..kutuk anak sendiri tak per…

Tak Pernah Berjauhan Dua Beradik Ni..

But MaMa really proud to both of u..even korang kecik tapi semangat, berani tampil kedepan..which is MaMa pun seusia korang tak berani macam tu kot..hahaha kalau PaPa tu tak taulah cam mana.. ^__^.

Koir tu kena nyanyi 2 buah lagu..satu lagu Warisan ( Allahyarham Sudirman Hj Arshad) dan satu lagi MaMa tak tau lagu apa..hahha..tapi nk support anak punya pasal..MaMa download tau lagu Warisan tu..Maka practices ler korang lagu warisan tu tiap-tiap hari..rasa nak terkeluar anak tekak dok nyanyi sama-sama….

Masa dah sampai dewan tu…perasaan MaMa tak tau nak cakap macamana..rasa macam tak percaya lak sebab datang situ nak sebab anak dah sekolah.. huhuuh..sebak tapi gembira..muahaha macamana tu yer..yang penting tak sabar nak tengok performance diaorg..

                                    Cikgu baru nak susun kanak-kanak         


Masa ni baru nak perbetulkan barisan memasing..tengok tu inas kecik je.. ^__^’

Ica tu tah aperlah yang di tengoknya…




                         Masing-masing mulut dah ternganga menyanyi…

Ica ambil hadiah


Inas tak sempat nak ambil gambar cepat sangat dia gerak

Hadiah diaorang dapat


Video tak berapa jelas
Salam Sayang MaMa Chantique

Leave a Comment

Your email address will not be published.