senarai-harga-shaklee-2018-harga-ahli-shaklee-cara-daftar-ahli-shaklee

SENARAI HARGA PRODUK SHAKLEE 2018

Anda dan keluarga peminat tegar vitamin Shaklee? Kalau dah memang peminat tegar rugilah kalau tak pernah berdaftar menjadi ahli Shaklee.

Sebab apa rugi??? 😆 Haaaa…meh baca sini..

BACA SINI>> KENAPA ANDA RUGI JIKA TIDAK BERDAFTAR MENJADI AHLI SHAKLEE?

SENARAI HARGA PRODUK SHAKLEE 2018 PALING TERKINI

 

Jom semak senarai harga produk Shaklee 2018,update paling latest ni, lepas ni senang lah nak buat budget list untuk topup vitamin untuk family kan…

Budget untuk vitamin??.. 😯 ..kenapa pelik ke?? Ehhh…vitamin pun kena masukkan dalam list budget bulanan kita tau…

Vitamin untuk ibu,vitamin untuk ayah, Vitamin untuk anak-anak yang sedang struggel belajar tu kan, bagilah diaorang nutrisi support diaorang supaya diaorang tak letih,tak mengantuk masa dalam kelas..supaya apa yang diaorang belajar tu lebih mudah diaorang faham..Vitamin untuk kasi diarang fokus lah senang cerita…

Ehhh…penat tau belajar ni, bayangkan dari 730am diaorang start belajar, after habis sesi sekolah pagi, pergi pula sekolah agama, lepas tu sambung pulak kelas mengaji, mana yang hantar anak tuisyen tu,,,dah sampai ke malam anak tak sudah-sudah belajarnya..

Bukan mak ayah je penat, anak pun turut penat tau…kesian diaorang, kata sayangkan anak kan, so berikan nutrisi yang terbaik untuk mereka. :mrgreen:

Tak lupa jugalah buat mak ayah yang sibuk bekerja,mesti cari energy booster kan…insyaAllah dengan Shaklee semuanya lengkap for family..tanya saya jika ada sebarang kemusykilan.

Ok jom semak senarai harga produk Shaklee 2018.

P/s; Untuk pengguna smartphone anda di galakkan untuk rotate phone anda kepada landscape view..untuk lebih jelas.  :mrgreen: TQ..

 

ITEM

CODE

DESCRIPTION

RETAIL PRICE 

(RM)

NUTRITION
10159Alfalfa Complex (S) (330 tablets)RM60.95
10162Alfalfa Complex (L) (700 tablets)RM108.65
10164B-Complex with Folic Acid (120 tablets)RM58.75
10113Carotomax ( 30 Capsule)RM82.15
11000Collagen Powder (15 Sachet)RM315.88
10330DTX Complex ( 90 tablets)RM165.63
11003ESP Mixed Soy Protein Isolate Powder With Vanilla Flavour ( 850g)RM170.93
10127Garlic Complex ( 60 tablets)RM 59.63
10620GLA Complex ( 60 Softgel)RM 96.73
11007Herb-Lax ( 120 tablets)RM 60.95
10163Lecithin ( 180 tablets)RM 58.30
11001Meal Shakes-French Vanilla (544g)RM 127.20
10250NutriFeron (30×1.2g)RM192.13
10236OmegaGuard (90 Capsule) RM144.43
10128OsteMatrix (120 Caplets)RM64.93
10126Peppermint-Ginger Plus (90 Tablets)RM50.35
11002Performance -Natural Orange (539g)RM 91.43
11006Phytocol-ST (120 tablets)RM209.35
10104Sustained Release Vita-C Plus (180 tablets)RM103.35
10112Vita-E Complex (120 Capsules)RM 165.63
10131Vita-Lea Iron Formula ( 120tablets)RM99.38
11005Vita-Lea For Children (60 tablets)RM 117.93
10320Vivix (150ml)RM 503.50
CINCH
11008Cinch Tea Mix (28Sticks)RM139.13
11012Cinch Shake Mix -Cafe Latte( 15 servings)RM192.13
11011Cinch Shake Mix – Chocolate ( 15 servings )RM192.13
11010Cinch Shake Mix – Vanilla ( 15 Servings )RM192.13
DAILY CARE
11020Herbal Blend Multi-Purpose Cream ( 4oz)RM39.75
BABY CARE
S30110Shaklee Baby Care SetRM381.60
HAIR CARE
 31697Long Lasting Finishing Spray ( 237ml)RM64.93
31642Nourishing Scalp Treatment (59ml)RM99.38
 31644Replenishing Conditioner (237ml) RM74.20
31690Revitalizing Shampoo (296ml)RM72.88
HOME CARE-GET CLEAN
11016Basic-H Organic Super Cleaning Concentrate (16oz)RM51.68
11018Dish Wash Concentrate (16oz)RM49.03
11017Fresh Laundry Concentrate(5.5lb)RM88.78
11019Soft Fabric Concentrate (32fl)RM46.38
00P264Get Clean Home Care SetRM235.87
GET CLEAN WATER PITCHER
52116Filter (3 packs)RM178.88
52117Housing Kit (1 unit)RM113.95
52114Pitcher (1 unit)RM250.43
00P200Get Clean Water Starter Pack With Water Refill 3-packRM543.26