BELI SHAKLEE ONLINE & SENARAI HARGA PRODUK SHAKLEE 2018

Sustained Release Vita-C Plus

Vitamin C Shaklee Sustained Released Vita-C Plus

RM 97.50 (180 BIJI)

Alfalfa Complex (S)

RM 57.50 (330 Biji)

CoQ-Trol Plus

RM148.75 (30 Biji)

GLA Complex

RM91.25 (60 Biji)

Omega Guard

RM136.25 (90 Biji)

Vita-Lea Iron Formula

RM93.75 (120 Biji)

Cinch Tea Mix

RM131.25 ( 28 Sticks)

Youth Luminous Gel Oil Cleanser

RM 193.75 (125ml)

Youth Adcanced Renewal Night Cream -Light (50ml)

RM250 (50ml)

Basic H Organic Super Cleaning Concentrate

RM48.75 (473ml)

Vita-E Complex

 

vita-e-complex,vitamin e shaklee

RM156.25 (120 Biji)

 

Alfalfa Complex (L)

RM102.50( 770 Biji)

DTX Complex

RM156.25 (90 Biji)

Herb-Lax

RM57.50(120 Biji)

OsteMatrix

RM61.25 (120 Biji)

Vitalea For Children

RM111.25 (60 Biji)

Cinch Shake Mix - Cafe Latte

RM181.25 ( 750g)

Youth Perfecting Skin Toner

RM200 (177ml)

Youth Advanced renewal Night Cream Rich

RM250 (50ml)

Hand Dish Wash Liquid Concentrate

RM46.25 (473ml)

CarotoMax

RM77.50 (30 Biji)

B Complex With Folic Acid

RM58.75 ( 120 Biji)

ESP Mixed Soy Protein Isolate Powder With Vanilla Flavour

RM161.25 (850g)

Lecithin

RM55.00(180 Biji)

Performance-Natural Orange

RM86.25 (539g)

Vivix

RM475 (150ml)

Cinch Shake Mix- Chocolate

RM181.25 (750g)

Youth Activating Serum

RM412.50 (30ml)

Youth Radiance C+E

RM412.50 (60 Capsule)

Fresh Laundry Concentrate

RM83.75 (2.5kg)

Peppermint-Ginger Plus

 

peppermint-ginger-plus

RM47.50 (90 Biji)

 

Collagen Powder

RM298 (15 Sachets)

Garlic Complex

RM56.25 (60Biji)

Meal Shakes

RM120 (544g)

Phytocol-ST

RM197.50 ( 120 Biji)

Herbal Blend

RM37.50 (113g)

Cinch Shake Mix- Vanilla

RM181.25 ( 750g)

Youth Age Defense Moisturizer SPF 50

RM206.25 (50ml)

Soft Fabric Concentrate

RM43.75 (946ml)

Anda mencari Senarai harga produk Shaklee 2018? Anda dan keluarga peminat tegar vitamin Shaklee? Kalau dah memang peminat tegar rugilah kalau tak pernah berdaftar menjadi ahli Shaklee.

Sebab apa rugi??? 😆 Haaaa…meh baca sini..

BACA SINI>> KENAPA ANDA RUGI JIKA TIDAK BERDAFTAR MENJADI AHLI SHAKLEE?

SENARAI HARGA PRODUK SHAKLEE 2018 PALING TERKINI

 

Jom semak senarai harga produk Shaklee 2018,update paling latest ni, lepas ni senang lah nak buat budget list untuk topup vitamin untuk family kan…

Budget untuk vitamin??.. 😯 ..kenapa pelik ke?? Ehhh…vitamin pun kena masukkan dalam list budget bulanan kita tau…

Vitamin untuk ibu,vitamin untuk ayah, Vitamin untuk anak-anak yang sedang struggel belajar tu kan, bagilah diaorang nutrisi support diaorang supaya diaorang tak letih,tak mengantuk masa dalam kelas..supaya apa yang diaorang belajar tu lebih mudah diaorang faham..Vitamin untuk kasi diarang fokus lah senang cerita…

Ehhh…penat tau belajar ni, bayangkan dari 730am diaorang start belajar, after habis sesi sekolah pagi, pergi pula sekolah agama, lepas tu sambung pulak kelas mengaji, mana yang hantar anak tuisyen tu,,,dah sampai ke malam anak tak sudah-sudah belajarnya..

Bukan mak ayah je penat, anak pun turut penat tau…kesian diaorang, kata sayangkan anak kan, so berikan nutrisi yang terbaik untuk mereka. :mrgreen:

Tak lupa jugalah buat mak ayah yang sibuk bekerja,mesti cari energy booster kan…insyaAllah dengan Shaklee semuanya lengkap for family..tanya saya jika ada sebarang kemusykilan.

Ok jom semak senarai harga produk Shaklee 2018.

 

Senarai Harga Shaklee,Senarai Harga Produk Shaklee,Senarai Harga Produk Shaklee 2018,Senarai Harga Shaklee 2018,Senarai Harga Shaklee Terkini,

 

Senarai Harga Shaklee,Senarai Harga Produk Shaklee,Senarai Harga Produk Shaklee 2018,Senarai Harga Shaklee 2018,Senarai Harga Shaklee Terkini1

Senarai Harga Shaklee,Senarai Harga Produk Shaklee,Senarai Harga Produk Shaklee 2018,Senarai Harga Shaklee 2018,Senarai Harga Shaklee Terkini2

Senarai Harga Shaklee,Senarai Harga Produk Shaklee,Senarai Harga Produk Shaklee 2018,Senarai Harga Shaklee 2018,Senarai Harga Shaklee Terkini3

 

 

 

Senarai Harga Shaklee,Senarai Harga Produk Shaklee,Senarai Harga Produk Shaklee 2018,Senarai Harga Shaklee 2018,Senarai Harga Shaklee Terkini5
haaa..macam mana dah tengok semua Senarai Produk Shaklee 2018, banyak jimat dah kan berbanding Senarai harga produk Shaklee yang dulu, bolehlah plan nak shopping vitamin atau produk Shaklee yang mana dah kan…

Berminat dengan Produk Shaklee boleh Whatsapp Cheta  dengan tekan je gambar di bawah yer,

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge