Set Cantik Shaklee – Membuatkan Suami Tidak Jemu Memandang

Semua manusia terutamanya golongan wanita begitu menitik beratkan soal kecantikkan. Apa itu Cantik?? Jom kita baca definisi Cantik menurut pandangan orang dari negara yang berbeza-beza. Ada yang mengatakan kulit mulus dan putih itu cantik, namun tidak kurang juga mengatakan cantik itu tergantuk dari sikap wanita itu tersebut..berbeza bukan.

1) Di kaitkan dengan Muda
     Ternyata di semua negara mengatakan cantik itu di kaitkan dengan Muda. “Wanita yang tidak muda              lagi,mereka akan mati-matian melakukan sesuatu agar mereka kembali muda.

2) Dikaitkan Dengan Alam
     Cantik ini juga di kaitkan dengan pemberian Allah S.W.T atau di kaitkan dengan alam,ada sesetengah yang hanya menerimanya namun ada juga yang cuba mengubah kejadian fisikal mereka hingga mereka sanggup untuk melakukan pembedahan plastik. Ini biasanya terjadi pada wanita di Amerika,Rusia dan Mexico. Namun wanita di Indonesia lebih memilih untuk mengamalkan diet,jamu senaman hingga olesan make up yang boleh membuatkan diri mereka menjadi cantik.

3)Kecantikkan Dalaman
  Kecantikkan itu selalu di kaitkan dengan sikap,penampilan dan perangai seseorang.

4)Berkaitan dengan tubuh
Di Amerika,Rusia dan Mexico, cantik itu selalu di kaitkan dengan tubuh. Tidak kurang hebatnya juga Di Malaysia kerana cantik itu terlalu berkait rapat dengan tubuh badan,maka tidak hairanlah begitu banyak lambakkan produk-produk pelangsingan dan kecantikkan yang terdapat di sini. Tetapi persoalannya?? Apakah ia selamat untuk di gunakan???

Set Cantik Shaklee


Kami di Shaklee juga menyediakan bebrapa produk supplemen khas buat mereka-mereka yang ingin kelihatan cantik. Usah khuatir kerana semua produk Shaklee selamat digunakan.

set kulit gebu
Set Kulit cantik Shaklee terdiri daripada :-
** Klik link-link di atas untuk mengetahui lebih lanjut fungsi setiap vitamin.
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=abfd676ad3a01f1e8860fecff9f5b8e0
Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee anda,saya adalah  wakil pengedar sah anda seluruh malaysia. Sebarang pertanyaan boleh di buat dengan menghubungi saya di talian berikut:

Nama: Mahligai Vitamin @ Eita (ID 1081587)

Emel: mahligaivitamin@yahoo.com

Phone/Message/WhatsApp: 012-7555470“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee?? Hubungi saya juga!!.Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan !. Wakil pengedar seluruh Malaysia masih di perlukan !. Dan anda juga akan di jemput ke group Ekslusif di Facebook”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge