pengedar-shaklee-pontian-pengedar-vivix-shaklee-pontian1

Shaklee Kenapa Boleh Buat Ku Jatuh Cinta Berkali-kali?

Shaklee…….. đŸ˜†

Jatuh cinta lagi….lagi – lagi ku jatuh cinta??

Orang kalau dah jatuh cinta ni kan… lain macam perginya kan… angau je memanjang… teringat², terindu²… aishhh… tak lena tido aihhh…alah samalah situasinya macam kita mula-mula jatuh cinta dengan pasangan kita dulu kan..kan…

Asiklah rindu-rinduan,sehari tak dengar suara aiseyyy…boleh merajuk bagai,mulalah tanya kenapa tak call,kenapa tak message kan..kan…toksah nak tipulah.

Shaklee Kenapa Boleh Buat Ku Jatuh Cinta Berkali-Kali?

hahahhaha jom baca jawapan Cheta ni.

Kenapalah Cheta asik… asik wall dia penuh dengan Shaklee kan… hari² Shaklee… Shaklee… Shaklee hari hari…. ?????

Itu pasai Cheta dah jatuh cinta… tak mau dah toleh yg lain…

Sebab apa??

1)Membantu Cheta bertenaga sepanjang hari

Sebagai seorang mak kepada 3 orang puteri yang super duper aktif,Cheta memang perlukan something yang boleh boost energy, bialah kan kita ,mak-mak ni kerja non stop ada je benda nak buat,anak-anaknak layan,suami lagi…mujur juga suami Cheta PJJ hihihi đŸ˜† ,kuranglah sikit kerja tu, tapi time dia balik cuti memang kena fokus ke dia lah..

Jadinya,Cheta memang perlukan Supplemen @ vitamin untuk bantu Cheta energetic sepanjang hari, biasa Cheta akan bangun sekitar pukul 430am untuk memulakan hari, dari 430am tu memang tak de masa nak nap pun, sibuk ke hulur hilir jadi supir anak-anak.

Paling dapat rehat pun,lepas isyak lah..itu pun kadang curi masa untuk update blog kejap,dan lakukan tugas-tugas bisnes online Cheta. sedar2 pukul 12 tengah malam dah.

So kalau Cheta tak de cukup nutrisi dan Vitamin dalam badan,agak2 boleh ke Cheta bertahan macam tu kan…huhuhu…bateri flat ler jawabnya…hahhahahha…

2.Membantu Cheta Mempercepatkan Luka Bersalin Pulih

Cheta memang ada pengalaman bersalin dua kaedah, normal dan czer. Anak pertama dan Kedua normal, dan yang ketiga Czer. Pengalaman mengunakan Set Bersalin Shaklee memang sangat best, ia bantu mempercepatkan luka bersalin dalaman dan luaran cepat sembuh.

Masa czer tu tak de rasa bisa2 kat perut atau sakit pinggang kronik macam yang biasa mak-mak dalam berpantang mengadu tu..

Alhamdullilah Cergas dan bertenaga dengan Set Bersalin Shaklee ni.

Baca Sini >> Ubat Buang Angin Lepas Bersalin Paling Berkesan

Pengedar-Shaklee-Pontian-Johor-Stokis-Shaklee-Pontian-Johor-Agen-Shaklee-Pontian-Johor-Ejen-Shaklee-Pontian-Johor-Kedai-Shaklee-Pengedar-Set-Bersalin-Shaklee-1
3)Membantu Cheta Melancarkan Penyusuan Susu Ibu

Sebenarnya dari set bersalin ini,ia juga boleh di jadikan Set Penyusuan. Yang bestnya ESP dan Alfalfa Complex tu,memang Milk Booster,Breast sentiasa penuh, baby menyusu cepat kenyang,sebab susu tu kelihatan pekat, tak lah baby asik nak bergayut je kan..hihihi mak pun boleh rehat lebih sikit.

Ostematrix paling best,ia bantu hilangkan masalah sembelit semasa berpantang.

 

4)Membantu Cheta Selesaikan Masalah Kulit Yang Kronik .

Lepas bersalin kan Cheta tetiba terkena penyakit kulit kan…Cheta pernah cerita di artikel ini,

Baca Sini >> Ubat Penyakit Kulit Psoriasis Dah Pelbagai Ubat Di Cuba Namun Hampa

5)Membantu Anak²Cheta Bertenaga Dan Lebih Fokus .

Anak-anak Cheta memang amalkan Omega Guard Minyak Ikan Shaklee yang bagus untuk perkembangan minda anak-anak.Omega guard ni mengandungi EPA,DHA dan ALA. Ia juga membantu anak-anak untuk lebih fokus ,bertenaga dan tidak mengantuk di dalam kelas.

Omega Guard ni bagus juga tau kalau anak-anak kena selsema atau batuk bila ambil je Omega Guard ni cepat je reda selsema dan batuk tu tau…tak percaya kenalah cuba.

Baca Sini >> Omega Guard Membantu Anak-Anak Bebas Nebulizer

6)Membantu Suami Cheta Cepat Pulih Dari Keretakkan Tulang Paha

Tahun 2015, husband Cheta kemalangan jalan raya,dan akibatnya berlaku keretakan pada tulang peha. memang masa tu doktor kata tak perlu operate,tak perlu masuk besi.sebab ia bukan tulang yang menampung berat badan, cuma keretakan kecil dan boleh sembuh dengan amalkan supplemen kalsium sahaja.

Tapi masa tu doktor tak pulak bagi supplemen kalsiumnya..hihihi mujurlah Cheta ni expert juga bab-bab supplemen ni kan..so memang bagi husband makan OsteMatrix mega dose,dan juga Vitamin C.

Vitamin C bantu meningkatkan sistem imun supaya tidak mudah jatuh sakit, dan mempercepatkan pemulihan luka-luka luaran.

Sebenarnya doktor estimated after 6 month barulah husband boleh berjalan kembali,tapi surprise masuk bulan ke 3 husband dah boleh berjalan mengunakan tongkat dan alhamdullilah after 6month mampu berjalan semula tanpa tongkat pula sampai doktor pun terkejut, sebab katanya fast recovery??,

7) Membantu Cheta Menambah Pendapatan

Dan yang paling… paling… paling…. teruja sekali, Shaklee bantu Cheta menambah pendapatan di tengah² bulan, yang kebiasaanya orang” kering” di tengah bulan… tapi alhamdulillah Poket Cheta berisi… haaa.. gitu… thats whylah Cheta jatuh cinta dengan Shaklee berkali2 ni.. ????

Berminat juga nak mendaftar sebagai ahli Shaklee dan menambah pendapatan tambahan boleh hubungi atau tekan je icondi bawah untuk direct wassap Cheta tau….nanti kita sembang-sembang lebih… đŸ˜€

pengedar-shaklee-vivix-pontian

senarai-harga-shaklee-2018-harga-ahli-shaklee-cara-daftar-ahli-shaklee-kelebihan-jadi-ahli-shaklee-macam-mana-nak-join-ahli-shaklee-2018

Pengedar-Shaklee-Pontian-Johor-Stokis-Shaklee-Pontian-Johor-Agen-Shaklee-Pontian-Johor-Ejen-Shaklee-Pontian-Johor-Kedai-Shaklee-Pengedar-Set-Bersalin-Shaklee-1

Pengedar Shaklee Johor Bahru

Hana ( 60134136748)pengedar-shaklee-komtar-jbcc-johor-bahru

8 thoughts on “Shaklee Kenapa Boleh Buat Ku Jatuh Cinta Berkali-kali?”

    1. sambil bantu orang ramai untuk sihat,sambil kita jana pendapatan,siapa nak bagi kan masuk bonus di tengah-tengah bulan…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge