Sistem Filling Memudahkan Urusan Bisnes

Kalau ikutkan sejak dari dulu lagi buat sistem filling ni…ingat lagi masa nak kawin mmg bukak satu file khas.Start segala resit dr time bertunang…segala benda yg beli mmg masuk rekod file tu…sampailah abis majlis kahwin…tebal ko jadinya file tu…??
.
.
ingat agi seminggu pas abis majlis, siap² nak packing brg nak pindah Pasir gudang time tu terjumpa file tu semula…tergerak hati nak kirasemua perbelanjaan dlm file tu termasuklah kos tambah bilik…
.
.


terkejut time ni bila total semua RM22K++ ….uhuhuhu giler kan…besar tau value tu utk peniaga kecil mcm daku ni..masa tu tak kenal shaklee lagi..
.
.
Total saving utk weeding je dpt RM11K tak sampai setahun…mmg terkulat² tgk buku ASB time tu…huhuhu alhamdullilah..even tak lah keje makan gaji mcm org lain..keje yg tak pakai baju cantik² kan..all time wangi je ke opis..tapi daku syukur masih di kurniakan rezeki sehebat itu..
.
.
Now dah bershaklee ni mmg segala invoice yg dtg mmg masuk file terus..senang nak manage senang nak trace kan…??

Jomlah buat sistem filling ni..boleh mulakan dgn resit² perbelanjaan dapur ke..bil² api air..pembayaran komitmen…sediakan satu file supaya senang nak trace perbelanjaan in and out…barulah boleh manage kewangan kita…kan…???

Eita 012.7555.470

#GT12
#tsunamishaklee
#shakleeeffect
#landmarkstudy
#liveamazing
#pengedarshakleepontian
#shakleepontian
#pontian

Pengedar Shaklee Johor Bahru

Hana ( 60134136748)

pengedar-shaklee-komtar-jbcc-johor-bahru 

Pengedar Shaklee Kuching Sarawak

Dayang (6017.844.1515)

pengedar-shaklee-kuching-sarawak-pengedar-shaklee-miri-sarawak-pengedar-vivix-shaklee-agen-shaklee-sarawak2 (1) 

Pengedar Shaklee Ipoh Perak

Naresh (6017.598.9747)

Pengedar-Shaklee-Ipoh-Perak-Pengedar-shaklee-perak-pengedar-vivix-ipoh-agen-shaklee-ipoh-ejen-shaklee-ipoh-stokis-shaklee-ipoh-branch-shaklee-ipoh2

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge