review-pencuci-muka-youth-testimoni-pencuci-muka-youth-harga-pencuci-muka-youth-pencuci-muka-untuk-kulit-sensitif31

Testimoni Pencuci Muka Youth Shaklee

Testimoni pencuci muka Youth Shaklee ni memang dah banyak yang Cheta dapat semua bagi positif feedback belaka tau. tulah yang jadikan Cheta ni lagi excited,lagi seronok sangat nak share dengan korang semua tau, lagi-lagi yang sememangnya ada masalah kulit sensitif tu.

Sebab ada Cheta sediakan testimoni pencuci muka youth yang terdiri dari kalangan mereka yang memang memiliki kulit sensitif. Yer kulit sensitif ni usah di buat main, salah pakai pencuci muka,teruk jadinya kulit muka kita.

Testimoni Pencuci Muka Youth Shaklee

 

review-pencuci-muka-youth-testimoni-pencuci-muka-youth-harga-pencuci-muka-youth-pencuci-muka-untuk-kulit-sensitif

 

haaa..nampak tak pada mulanya dia ragu-ragu kan nak try,sebab yerlah dia ni kulit sensitif,salah pakai produk je confirm naik jerawat.. tapi lepas je dia cuba..terus jatuh cinta, terus tanya harga toner pulak dah.. 😀

review-pencuci-muka-youth-testimoni-pencuci-muka-youth-harga-pencuci-muka-youth-pencuci-muka-untuk-kulit-sensitif3

kali pertama cuci muka jer dah rasa kulit muka sangat lembut, yang bestnya kalau sebelum ni selalu nampak putih-putih kulit mati tapi lepas jer pakai pencuci muka Youth hilang terus haaa… :mrgreen:

Complete Set Youth SkinCare (Klik Sini)

review-pencuci-muka-youth-testimoni-pencuci-muka-youth-harga-pencuci-muka-youth-pencuci-muka-untuk-kulit-sensitif8

Suka sangat  dia bagi testimoni pencuci muka Youth ni ,katanya kulit dia nampak sangat bersih,Whitehead hilang, kagum sangat dia… :mrgreen:

 

review-pencuci-muka-youth-testimoni-pencuci-muka-youth-harga-pencuci-muka-youth-pencuci-muka-untuk-kulit-sensitif22

Ini serius review dari Cheta sendiri, best tau sebab kulit Cheta ni memang sensitif al maklumlah ada psoriasis kan, so tak boleh sebarangan pakai produk, tapi memang dengan pencuci muka Youth ni rasa best sangat ,dia tak de rasa tegang-tegang kulit lepas kita basuh muka tau..serius best sangat.

review-pencuci-muka-youth-testimoni-pencuci-muka-youth-harga-pencuci-muka-youth-pencuci-muka-untuk-kulit-sensitif23

hehe…rasa nak pegang pipi jer kan,sebab lembut tau skin kita jadinya, ni bukan takat kita jer suka pegang, cik abang pun suka sangat nak membelai nanti  😆

review-pencuci-muka-youth-testimoni-pencuci-muka-youth-harga-pencuci-muka-youth-pencuci-muka-untuk-kulit-sensitif24

Puan Syuhaida ni,kulit dia jenis kering,memang susahlah nak cari pencuci muka yang sesuai kan. Tapi bila pakai pencuci muka Youth ni kulit muka dia rasa segar dan bersih .

review-pencuci-muka-youth-testimoni-pencuci-muka-youth-harga-pencuci-muka-youth-pencuci-muka-untuk-kulit-sensitif25

Puan Putri kata dah 5 bulan beliau pakai pencuci muka Youth ni tapi masih ada berbaki 30% lagi..haa jimat jer kan,sebab kepekatan pencuci muka ni tau,pakai sikit je dah memadai. Memang berbaloi sangat jimat poket tau.

 

review-pencuci-muka-youth-testimoni-pencuci-muka-youth-harga-pencuci-muka-youth-pencuci-muka-untuk-kulit-sensitif26

Sejak pakai Cleanser Youth kulit rasa lembut, bersih, kulit wajah sentiasa bersih walaupun seharian tak cuci. Biasanya cuci dengan Cleanser Youth pagi dan petang jer. Muka dah tak berminyak macam dulu-dulu. Suka sentuh kulit muka,sebab macam sentuh kulit baby. -Pn Hafizah-

 

review-pencuci-muka-youth-testimoni-pencuci-muka-youth-harga-pencuci-muka-youth-pencuci-muka-untuk-kulit-sensitif28

 

review-pencuci-muka-youth-testimoni-pencuci-muka-youth-harga-pencuci-muka-youth-pencuci-muka-untuk-kulit-sensitif29

 

Best kan semua Testimoni Pencuci Muka Youth ni, rasa teruja sangat kan nak dapatkan segera  :mrgreen:  boleh no problem, Uolss boleh beli secara Online di laman web rasmi Shaklee dengan pembayaran guna kad debit/ credit tau.

ORDER ONLINE PENCUCI MUKA YOUTH (KLIK SINI)

review-pencuci-muka-youth-testimoni-pencuci-muka-youth-harga-pencuci-muka-youth-pencuci-muka-untuk-kulit-sensitif5

Harga Retail RM 193.75

Nak dapatkan pembelian dengan harga ahli kenalah mendaftar sebagai ahli Shaklee dulu, Yuran ahli RM65 setahun.

Nak Order pencuci muka Youth berserta keahlian Shaklee ni boleh hubungi/ wassap Cheta tekan jer link di bawah untuk direct wassap.

www.wasap.my/60127555470/PencuciMukaYouthDanKeahlian

Hubungi Cheta sekarang;

Cheta Eita

HP Num; 6012.7555.470

Wassap: www.wasap.my/60127555470/shaklee

FB: Cheta Eita

FP: Kedai Vitamin Shaklee Pontian Johor

Web:mahligaivitamin.com

Pengedar Shaklee Johor Bahru

Hana ( 60134136748)

pengedar-shaklee-komtar-jbcc-johor-bahru 

Pengedar Shaklee Kuching Sarawak

Dayang (6017.844.1515)

pengedar-shaklee-kuching-sarawak-pengedar-shaklee-miri-sarawak-pengedar-vivix-shaklee-agen-shaklee-sarawak2 (1) 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge