ubat gastrik pil ubat gastrik gaviscon ubat gastrik shaklee tanda gastrik petua hilangkan gastrik tips sembuhkan gastrik2

Testimoni Set Gastrik Shaklee | Gastrik Kronik 10 Tahun Pulih Tanpa Sengaja? Betul Ke?

Bila Gastrik Datang Menyerang

Memang banyak testimoni set gastrik shaklee yang ada di Google. Mungkin itu juga yang membawa korang untuk datang ke blog Cheta ni kan.

Gastrik ni kalau time dia datang menyerang hadoiiii… seksa sungguh rasa,nak buat apa pun tak boleh dah..lemah sakit-sakit badan..kadang tu sampai terbongkok-bongkok di buatnya.

Biasa Gastrik ni dia berkait rapat dengan masalah angin dalam badan, rasa sebu perut,loya pening, pedih ulu hati semuanya bersatu…

Ni Entry saya berkenaan : Ubat Buang Angin Dalam Badan 

Sebelum tu mari kita lihat video bagaimana seorang pesakit gastrik kronik selama 10 tahun boleh terubat tanpa sengaja??

 

Apa Tanda-Tanda Gastrik Ni?

 

  • Sakit Perut ( Pada Bahagian atas perut atau abdomen)
  • Rasa Senak berangin atau pedih
  • Rasa tidak selesa
  • Kembung, sedawa berulang kali dan kerap kentut selepas makan.
  • Rasa mual (loya) dan muntah
  • Hilang selera makan
  • Berat badan turun
  • Najis menjadi hitam seperti tar
  • Muntah yang mengandungi darah atau berwarna gelap.
penawar gastrik

 

Bagaimana Supplemen Shaklee Dapat Membantu Mengatasi Gastrik.

 

1) ESP

Protein soya ini mempunyai sifat alkali yang tinggi,yang boleh membantu meneutralkan asid hidrokolik dalam badan serta memperbaiki sel dalaman untuk mengelak gastrik.

2) OsteMatrix

Mengandungi Magnesium dan Vitamin D yang sangat tinggi dan mudah serap. Ia berkepentingan dalam meneutralkan asid yang telah menembusi Esofagus dalam perut yang menyebabkan pedih ulu hati.

3) Peppermint Gingger Plus

Berfungsi untuk mengeluarkan angin dalam perut dan mengurangkan asid berlebihan daripada memenuhi ruang dinding perut.

gaviscon ubat gastrik shaklee tanda gastrik petua hilangkan gastrik tips sembuhkan testimoni set gastrik shaklee15

Review Dari Para Pengguna Set Vitamin Mengurangkan Gastrik Shaklee

 

#1 Testimoni Set Gastrik Shaklee

 

testimoni ESP Shaklee testimoni protein shaklee harga ESP shaklee harga ahli ESP Shaklee promosi ESP Shaklee promosi protein shaklee1

#2 Testimoni Set Gastrik Shaklee

 

Pengguna #1

Saya pun minum ESP time bulan puasa. Rasa best BERTENAGA sepanjang puasa. Saya ni ada gastrik kalau puasa sure belom pukul 4 dah mengelupur tak larat, nak bangun pon tak boleh baring je.Tapi alhamdullilah ESP sangat-sangat membantu ketika berpuasa.

Pengguna #2

Saya start aik ESP masa bulan puasa. Sebelum ini memang ada gastrik dan lepas tenggahari sure lembik.

First day minum ESP masa sahur,petang pukul 5 lebih balik keja tu siap boleh dukung anak umur 3 tahun naik tangga rumah (tingkat 3).

Sendiri yang terkejut rasa badan bertenaga je. Pastu add on pulak dengan Performance Drink (PD) memang gabungan yang terbaik.

Saya tak timbang lagi sekarang ni tapi ramai cakap lepas raya saya nampak makin slim..hehe jatuh cinta dengan ESP dah ni..

ubat gastrik pil ubat gastrik gaviscon ubat gastrik shaklee tanda gastrik petua hilangkan gastrik tips sembuhkan testimoni set gastrik shaklee

 

#3 Testimoni Set Gastrik Shaklee

 

“Kalau saya tahu ESP boleh membantu merawat gastrik,awal-awal lagi saya amalkan secara konsisten..

Baru-baru ni saya kena gastrik yang agak kronik, saya memang dah lama kena gastrik hampir 10 tahun..hari yang saya sakit tu memang sampai jadi macam udanglah.

Pastu saya google (nasib HP ada mobile internet) nak cari penawar sakit ni. Jumpa plak peranan ESP ni untuk gastrik,kebetulan ada ESP dalam almari tu yang saya guna skip-skip,tekad amik ESP ( Paksa diri untuk bangun) minum ikut arahan dan esoknya dah kurang dan sekarang ni dah hilang terus sakit gastrik ( selalunya kalau makan ubat hampir 5 hari baru ok) TQ Shaklee…

ubat gastrik pil ubat gastrik gaviscon ubat gastrik shaklee tanda gastrik petua hilangkan gastrik tips sembuhkan gastrik8 testimoni set gastrik shaklee

#4 Testimoni Set Gastrik Shaklee

 

Saya start minum ESP ni masa buat labwork yang makan minum tak menentu dan gastrik. Gastrik  sampai jalan pun tak boleh , kena tunduk kejap dan jalan slow-slow.

Lepas istiqomah amalkan ESP ni, sampai banyak pergi lab kongsi dengan kawan la, bila agak tak sempat nak lunch or dah mula rasa lapar cepat-cepat bancuh.

Alhamdullilah cepat je pulih paling tak suka minum MMT tu sebab tau bahaya.

Apa pun lepas imnum ESP bukan takat gastrik saya OK. Badan pun bertenaga berat pun maintain.

Pengguna ESP;

Puan Noraimi Syazwani

 

[ Ku dan ESP]

hahaha…ada tajuk hokey, ESP adalah produk kedua ( yang first B Complex) yang nana amalkan start awal-awal dulu bersama Shaklee.

Nana ni ada penyakit gastrik, ulu hati membuak-buak sakit kalau lambat makan so Nana cuba ESP. Alhamdullilah memang sangat-sangat membantu buatkan gastrik Nana hilang.

Minum sebagai sarapan dah buat Nana kenyang sampai waktu lunch, rasa dia tak la tak sedap, sedap je. Rasa vanilla lagi-lagi bila minum sejuk-sejuk tapi bukan tambah ais batu ok. Ais batu tak bagus.

Part best memalam buat masker sejuk je muka gebu dan wangi ESP selamanya di hati.

Pengguna ESP ;

Nur Diyana Badrul Hisham

 

Pengguna ESP;

Srikandi Iman

Pengalaman bercinta dengan ESP

Saya tak tahu bagaimana is bermula, tetapi dalam saya tak sedar saya dah pun jatuh cinta dengannya.. Ohhh…memang sangat jatuh cinta.

ESP selalu buat saya rasa bersemangat,ceria,sihat. Sekarang gastrik jarang datang dekat saya. Kulit muka saya rasa macam baby. Jerawat pun dah segan nak singgah. Menariknya saya boleh turunkan berat badan dalam masa seminggu bila saya betul-betul gilakan ESP.

 

ubat gastrik pil ubat gastrik gaviscon ubat gastrik shaklee tanda gastrik petua hilangkan gastrik tips sembuhkan gastrik9testimoni set gastrik shaklee

Berminat? Boleh hubungi Cheta segera   :mrgreen:

Hubungi Cheta sekarang;

Cheta Eita

HP Num; 6012.7555.470

Wassap: www.wasap.my/60127555470/SetGastrikShaklee

FB: Cheta Eita

FP: Kedai Vitamin Shaklee Pontian Johor

Web:mahligaivitamin.com

 

 

promosi shaklee 2018 vivix shaklee PENGEDAR VIVIX SHAKLEE AGEN VIVIX SHAKLEE HARGA VIVIX SHAKLEE HARGA AHLI VIVIX STOKIS SHAKLEE PONTIAN PENGEDAR VIVIX PONTIAN CARA BELI VIVIX ONLINE2

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge