kolagen shaklee collagen powder testimoni kolagen shaklee testimoni collagen powder shaklee kebaikkan kolagen shaklee kolagen untuk kulit cantik harga ahli kolagen shaklee1pROMOSIKOLAGEN

Testimoni Shaklee Collagen Powder Hilangkan Kulit Kusam,Jerawat,Jeragat,Pori Mengecil

Shaklee Collagen Powder ni memang dah agak terkenal di Malaysia ni, rata-ratanya pengguna memberikan komen serta feedback positif setelah penggunaan ke 5 sachet Shaklee Collagen Powder ni…

Haaa 5 sachet je tau, diaorang dah terasa betapa bestnya Shaklee Collagen Powder ni. Apa yang best sangat collagen @ kolagen ni kan… padahal berlambak kot kat pasaran macam-macam jenis kolagen ada kan..

Ok nak tahu kenapa Shaklee Collagen Powder ni best? ok mula-mula sekali Cheta nak kenalkan bahan-bahan yang terdapat dalam Shaklee Collagen Powder ni.

Bahan-Bahan Shaklee Collagen Powder.

 

Bahan #1 : Sisik Ikan Merah

Sisik ikan merah ialah sumber kolagen yang paling premium dengan kurangnya pencemaran dan kadar penyerapan yang tinggi berbanding dengan kolagen haiwan.

kolagen shaklee collagen powder testimoni kolagen shaklee testimoni collagen powder shaklee kebaikkan kolagen shaklee kolagen untuk kulit cantik harga ahli kolagen shaklee

Bahan #2: Ekstark Biji Camellia Japonica

Biji Camellia Japonisa terdiri dari asid oleik,satu emolien dan pelembap kulit yang hebat,dan isoflavon,antioksidan semulajadi yang mampu mengurangkan radikal bebas.

kolagen shaklee collagen powder testimoni kolagen shaklee testimoni collagen powder shaklee kebaikkan kolagen shaklee kolagen untuk kulit cantik harga ahli kolagen shaklee1

Bahan #3: Ekstrak Pfaffia

Pfaffia yang juga di kenali sebagai ginseng Brazil,apabila di gabungkan dengan ekstrak biji Camilla Japonica,membantu formasi kolagen dan asid hyaluronic.

Dengan kemampuan luar biasa mengikat amaun air yang banyak,asid hyaluronic memainkan peranan penting dalam menghidratkan tisu tubuh untuk menjadikan kulit lembut,lembap dan licin.

kolagen shaklee collagen powder testimoni kolagen shaklee testimoni collagen powder shaklee kebaikkan kolagen shaklee kolagen untuk kulit cantik harga ahli kolagen shaklee2

Bahan #4: Elastin Dari Kolagen Ikan

Elastin memelihara kulit menjadi fleksibel tetapi tegang,memberikan reaksi melantun apabila kulit di tarik. Kolagen ikan mengandungi elastin yang berfungsi berganding bahu dengan kolagen untuk mengekalkan kulit menjadi tegang,anjal dan elastik.

kolagen shaklee collagen powder testimoni kolagen shaklee testimoni collagen powder shaklee kebaikkan kolagen shaklee kolagen untuk kulit cantik harga ahli kolagen shaklee3

Bahan #5: Vitamin C dan Vitamin B

Vitamin C mengalakkan penghasilan kolagen dan menentang radikal bebas yang merosakkan kulit kita. Vitamin B turut serta dalam metaolisme karbohidrat,lemak dan protin untuk membebaskan tenaga yang di perlukan untuk penghasilan kolagen di dalam sel.

kolagen shaklee collagen powder testimoni kolagen shaklee testimoni collagen powder shaklee kebaikkan kolagen shaklee kolagen untuk kulit cantik harga ahli kolagen shaklee4

Bahan #6: Ekstrak Kekerang

Glucosamine ekstrak kekerang adalah penting di dalam sintesis cecair synovial yang membekalkan pelincir kepada sendi-sendi dan menghidrat mata utuk melegakan ketidakselesaan mata.

kolagen shaklee collagen powder testimoni kolagen shaklee testimoni collagen powder shaklee kebaikkan kolagen shaklee kolagen untuk kulit cantik harga ahli kolagen shaklee5

Bahan #7: Lactobacillius Acidophilus

Membantu mengimbangi mikroflora usus dan membantu membina semula sistem usus yang sihat mampu meningkatkan penyerapan kolagen.

kolagen shaklee collagen powder testimoni kolagen shaklee testimoni collagen powder shaklee kebaikkan kolagen shaklee kolagen untuk kulit cantik harga ahli kolagen shaklee6

Ok dah tengokkan 7 Bahan utama dalam Shaklee Collagen Powder…sekarang mari kita lihat apa kata pengguna yang sangat berpuas hati dengan pengambilan Shaklee Collagen Powder ni.

Testimoni #1

 

Sis Comel ni kata balik dari Jepun mukanya sunburn teruk,di sebabkan cuaca terlampau panas, sampaikan berbelang mukanya…First time consume Shaklee Collagen Powder tak sampai sebulan sunburn dan berbelang semua hilang….

kolagen shaklee collagen powder testimoni kolagen shaklee testimoni collagen powder shaklee kebaikkan kolagen shaklee kolagen untuk kulit cantik harga ahli kolagen shaklee1zZ

 

Testimoni #2

 

Wahhhh….ini pula pengakuan dari pengguna tegar Shaklee Collagen Powder…perghhhh siapa percaya umurnya sekarang sudah menjangkau 45 tahun? 10 tahun jadi pengguna tegar Shaklee Collagen Powder buat dirinya semakin muda jelita…fuhhh ini kalau tak mention umur mesti orang sangka dia anak dara usia 20an kan…

kolagen shaklee collagen powder testimoni kolagen shaklee testimoni collagen powder shaklee kebaikkan kolagen shaklee kolagen untuk kulit cantik harga ahli kolagen shakleeL

 

Testimoni #3

Bagi mereka yang mencari cara mengatasi masalah jerawat, cara mengatasi masalah parut serta kulit kusam…haaa really recommended Shaklee Collagen Powder ni, memang terbaik untuk mengatasi segala masalah kulit.

kolagen shaklee collagen powder testimoni kolagen shaklee testimoni collagen powder shaklee kebaikkan kolagen shaklee kolagen untuk kulit cantik harga ahli kolagen shakleeK

 

Testimoni #4

 

Kulit sis ni makin cerah sekata lah, parut jerawat lama pun semakin hilang…nampak lebih cerah berseri…macam nilah baru bertambah berkeyakinan untuk tampil di hadapan orang ramai kan, especially keluarga mertua…opsss…

kolagen shaklee collagen powder testimoni kolagen shaklee testimoni collagen powder shaklee kebaikkan kolagen shaklee kolagen untuk kulit cantik harga ahli kolagen shakleei

 

Testimoni #5

 

“Gambar dua-dua ini memang gambar asli. Tak pakai make up ke apa… sebab tu boleh tengok lagi kesan pigmentasi yang semakin samar-samar tu. Kalau sekiranya saya apply fondation memang kesan tu hilang rata je dengan kulit.

Dulu kakak saya sendiri selalu suruh saya guna naturactor bagai hehehe… Cuma saya rasa masih pelik kalau bersih sangat. Dah bertahun-tahun dengan jeragat ni.

Semakin teruk bila mengandung makin menjadi-jadi. Jadi saya ambil keputusan biarlah saya tunggu jeragat ni hilang sendiri dengan pengambilan supplement Shaklee ni. Tak payah susah-susah nak sembunyikan . Sebab saya yakin ia akan hilang.

Kesan utama Collagen ni sangat terasa kulit kita lembut je. Semakin cerah bukan sahaja di muka. Tapi semua ( Seluruh Badan) . Kesan calar sunburn semua dah tak de”

kolagen shaklee collagen powder testimoni kolagen shaklee testimoni collagen powder shaklee kebaikkan kolagen shaklee kolagen untuk kulit cantik harga ahli kolagen shakleeH

 

Testimoni #6

Kesan pengambilan Shaklee Collagen Powder seawal 3 sachet pengguna, kulit dah terasa sangat moist.

5 sachet dah mula pores semakin mengecil. habis sekotak dah tak payah pakai foundation uolss kulit rasa sangat moist.

kolagen shaklee collagen powder testimoni kolagen shaklee testimoni collagen powder shaklee kebaikkan kolagen shaklee kolagen untuk kulit cantik harga ahli kolagen shakleeG

 

Testimoni #7

 

” Saya dah masuk kotak kedua- memang superb kesan dah boleh nampak lepas sachet ke -5, muka glowing je bersinar-sinar terutamanya dekat batang hidung dan dagu, memang super duper berbaloi tak payah nak gaduh mengelupas ke bagai, bekas jerawat semua jadi semakin pudar dan kulit jadi sekata.”

Nurul Nadia,Pengguna Shaklee Collagen Powder.

“Baru makan 6 paket tapi rasa kulit muka lembut dari biasa walau ada jerawat tapi cepat sembuh dan kesan pun cepat hilang dari biasa”

 

kolagen shaklee collagen powder testimoni kolagen shaklee testimoni collagen powder shaklee kebaikkan kolagen shaklee kolagen untuk kulit cantik harga ahli kolagen shakleef

Testimoni #8

 

Gara-gara promosi kolagen shaklee bulan lepas, Atie pun terjebak sama dengan aktiviti mencantikkan kulit…dan alhamdullilah liang pori di muka ku dah MENGECIL, rasa licin je, tak delah rasa mengerutu.

Ni testimoni sendiri yer…seronok yang beronon-ronok sebab sebelum ni memang atie ada masalah liang pori kat muka ni besar. Bila liang besar,mudahlah kotoran ,debu nak masuk so blackhead pun banyak lah sekarang….

Alhamdullilah seronoknya….

Pn Atie , Pengguna Kolagen Shaklee

haaaa..siapa ada masalah pori besar? cuba Shaklee Collagen Powder ni power giler buat liang pori mengecil..

kolagen shaklee collagen powder testimoni kolagen shaklee testimoni collagen powder shaklee kebaikkan kolagen shaklee kolagen untuk kulit cantik harga ahli kolagen shakleeE

 

Testimoni #9

 

Seawal 5 sachet dah dapat effect kulit makin lembap, lutut dah tak rasa sakit lagi.

kolagen shaklee collagen powder testimoni kolagen shaklee testimoni collagen powder shaklee kebaikkan kolagen shaklee kolagen untuk kulit cantik harga ahli kolagen shakleeD

 

Testimoni #10

 

” Mak saya kena sakit lutut yang agak kronik, bila tengok mak susah nak berjalan…solat pun terpaksa duduk..kadang sampai terpaksa mengesot kat lantai…hati anak mana tak luruh tengok mak dalam keadaan macam tu…

saya pulak duduk jauh dari mak…bila baca Khasiat Kolagen Shaklee (SCP) terus orderkan untuk mak dua kotak setiap bulan.

Dah 2 bulan mak makan…tetiba mak wassap

Sekarang bila solat lutut mama dah tak sakit dah,dah boleh jalan macam biasa

Allah…Allah menitik air mata baca wasap yang mak bagi….walaupun harga kolagen tu agak pricey tapi nak di banding dengan nilai kasih ibu dan kesihatan mak …kasih ibu lebih mahal.

Kawan-kawan mohon doakan agar Allah berikan kesihatan yang berpanjangan buat ibu bapa saya.

Pn Fazlina Samsudin.

kolagen shaklee collagen powder testimoni kolagen shaklee testimoni collagen powder shaklee kebaikkan kolagen shaklee kolagen untuk kulit cantik harga ahli kolagen shakleeC

 

Testimoni #11

 

Mak saya pun makan. Makan dengan sangat konsisten. Dah masuk 4 atau 5 kotak rasanya. Dulu muka mak saya berjeragat teruk. Sekarang ni kalau tengok sekali imbas memang dah tak nampak langsung muka bercapuk tu.

Kawan-kawan dia pun ramai tegur plus kulit muka dah nampak lebih bersih dan cerah. Ini kisah benar.

Puan Syida Rohim

kolagen shaklee collagen powder testimoni kolagen shaklee testimoni collagen powder shaklee kebaikkan kolagen shaklee kolagen untuk kulit cantik harga ahli kolagen shakleeB

 

Testimoni #12

 

Saya makan baru nak masuk kotak ke 3, makan sebab muka salah pakai produk, jadi sangat kering dan teruk.

Makan kolagen hari ke -3 terus muka lembap je rasa. Hilang serta merta kulit kering mencengkam tu. Parut makin hilang,kulit lembap-lembap dan sakit sengal lutut pagi tak de dah.

Sangat best dan berkongsi dengan kawan. Kawan pun dah repeat 2 kotakdah. suka sangat kolagen Shaklee. Sangat superb…

kolagen shaklee collagen powder testimoni kolagen shaklee testimoni collagen powder shaklee kebaikkan kolagen shaklee kolagen untuk kulit cantik harga ahli kolagen shakleeA

promosi shaklee 2018 vivix shaklee PENGEDAR VIVIX SHAKLEE AGEN VIVIX SHAKLEE HARGA VIVIX SHAKLEE HARGA AHLI VIVIX STOKIS SHAKLEE PONTIAN PENGEDAR VIVIX PONTIAN CARA BELI VIVIX ONLINE2

Seronok kan baca feedback kawan2 kita yang dah mencuba tu…rasa hati kita pulak yang menguit-guit dan tak sabar nak mencuba Shaklee Collagen Powder ni….haisshhh kalau andai kata segan nak hubungi Cheta boleh terus tekan je link di bawah untuk Shopping online sendiri…klik-klik je, then produk terus akan di hantar depan pintu rumah/pejabat kalian…haaa gitu…

Mehhhh KLIK SINI UNTUK SHOPPING ONLINE

kolagen shaklee collagen powder testimoni kolagen shaklee testimoni collagen powder shaklee kebaikkan kolagen shaklee kolagen untuk kulit cantik harga ahli kolagen shaklee1pROMOSIKOLAGEN

Opsss…lupa nak inform kalau korang beli 3 kotak Shaklee Collagen Powder ni korang boleh dapat Free Membership, Free Postage dan juga Cash Back Bonus…haa..yang ni korang kena lah contact or wassap Cheta untuk Cheta daftarkan korang secara Online….

tekan je gambar di bawah untuk terusdirect wassap Cheta yer…TQ.

pengedar shaklee pontian johor agen shaklee pontian johor ejen shaklee pontian johor stokis shaklee pontian johor kedai shaklee pontian johor COD Shaklee pontian4

 

Cheta.

HP Num : +6012.7555.470

ID Shaklee: 1081587

COD Area: Sekitar Kawasan Pontian,Johor.

Pos: Seluruh Malaysia dan Singapore.

 

Pengedar Shaklee Johor Bahru

Hana ( 60134136748)

pengedar-shaklee-komtar-jbcc-johor-bahru 

Pengedar Shaklee Kuching Sarawak

Dayang (6017.844.1515)

pengedar-shaklee-kuching-sarawak-pengedar-shaklee-miri-sarawak-pengedar-vivix-shaklee-agen-shaklee-sarawak2 (1) 

Pengedar Shaklee Ipoh Perak

Naresh (6017.598.9747)

Pengedar-Shaklee-Ipoh-Perak-Pengedar-shaklee-perak-pengedar-vivix-ipoh-agen-shaklee-ipoh-ejen-shaklee-ipoh-stokis-shaklee-ipoh-branch-shaklee-ipoh2

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge