Testimoni-shakleebaby-review-shakleebaby-harga-ahli-shakleebaby-harga-shakleebaby-berapa-harga-shakleebaby5

Testimoni ShakleeBaby Dan Review Produk ShakleeBaby | Shaklee Baby

Mesti ibu mencari Testimoni ShakleeBaby dan review ShakleeBaby kan? Haa..ataupun Ibu-ibu mencari Produk Sabun Mandian Organik untuk bayi yang baru lahir ke? Haaa..ini berita baik untuk ibu..kenalkan Set Sabun Mandian Organik ShakleeBaby Jenama Shaklee yang telah di perkenalkan pada November 2017 yang lepas.

Produk baru kan..macam mana nak dapatkan info? dan mana nak tahu Produk ShakleeBaby ni bagus? Sebenarnya dah banyak review shakleebaby dan juga testimoni shakleebaby ni tau…tak percaya ke?

Haa…baca sini untuk Info berkenaan ShakleeBaby -> Info  Set Mandian Baby Organik Jenama Shaklee

*Dah tengok video tu opsss Shaklee Malaysia tak de diapers Cream Dan Powder tu tau..*

Tapi jangan risau..3 serangkai tu pun dah syok abis tau..jom kita tengok Testimoni Dan Review dari ibu-ibu yang telah berpuas hati dengan ShakleeBaby ni..

#1 Testimoni ShakleeBaby Dan Review ShakleeBaby

 

“Puan Ija Ramli

 Saya mula guna sabun mandi Shaklee baby start dari hari ke 2 baby ainaa lahir hinggalah sekarang.

Rasa lebih yakin nak guna dari awal sebab ia bebas Paraben.

Selepas mandi,saya sapukan minyak urut baby Shaklee kat seluruh badan baby ainaa. Best bau dia. Rasa tenang je. Baby ainaa pun lebih tenang. Mudah tidur.

Ada suatu hari tu,pipi baby ainaa naik ruam. Risaulah juga. Takut melarat . Saya pun sapu lotion Shaklee Baby tu kat baby ainaa. Alhamdullilah lepas beberapa hari ,ruam itu hilang. Kulit pipi baby ainaa pun lembab je.

Happy sangat .Memang tak rasa dah was-was nak guna produk mandian dan penjagaan kulit untuk baby sekarang ni. Sebab dah ada Shakleebaby ni.

Padanlah dengan tagline dia Selamat, Lembut Dan Organik”

Testimoni-shakleebaby-review-shakleebaby-harga-ahli-shakleebaby-harga-shakleebaby-berapa-harga-shakleebaby9

#2 Testimoni ShakleeBaby Dan Review ShakleeBaby

 

Pn Umie,

Best sangat Set Mandian Shaklee. Pekat so tak payah letak banyak bila mandikan anak. Losyen pun sama, pekat sangat.

Tak payah risau habis cepat hihi…

Cara guna Gentel Wash Shaklee picit dalam sebesar kacang hijau gitu je. Pastu sapu kat badan baby. Taruk air bagi berbuih.

Bau dia lembut dan segar je.

Massage Oil pun best. Pendek kata pekat belaka la…”

Testimoni-shakleebaby-review-shakleebaby-harga-ahli-shakleebaby-harga-shakleebaby-berapa-harga-shakleebaby5

 

#3 Testimoni ShakleeBaby Dan Review ShakleeBaby

 

Mula-mula sekali untuk mandian,saya gunakan mostly so far pada baby ammar & abang dia amsyar.

Walaupun sikit tapi masih menghasilkan bubble yang natural tapi tak lah dalam heavy foam macam tu.

Bubble dia sangat ideal untuk pengguna si kecil berdua ni, bau dia pun soft aje.

Untuk soothing lotion, bila apply kat skin,dia absorb sangat baik pada kulit kita,kita rasa smooth kita feel skin kita tu soft sangat berbeza, tak melekit macam kita pakai lotion biasa. Bau wangi dia pun sangat natural.

same those untuk bau natural massage oil . Yang Oil ni baby ammar kalau di pakaikan sebelum ni tidur, nampak beza dia punya keselesaan waktu nak sebelum lelap tu.

Dan bila dah tidur dia memang tidur lena dan sangat selesa.

Testimoni-shakleebaby-review-shakleebaby-harga-ahli-shakleebaby-harga-shakleebaby-berapa-harga-shakleebaby8 (1)

 

#4 Testimoni ShakleeBaby Dan Review ShakleeBaby

“Shaklee baby Oil membantu menurunkan Suhu Demam Anak, Ini kerana Shaklee Baby oil mengandungi minyak pati lavender , Chamomile dan juga Rosemary  yang di gunakan sejak berzaman dahulu untuk menurunkan suhu badan dan melegakan ketidak selesaan ketika demam”

Puan Lyna Noh

Testimoni-shakleebaby-review-shakleebaby-harga-ahli-shakleebaby-harga-shakleebaby-berapa-harga-shakleebaby7

 

#5 Testimoni ShakleeBaby Dan Review ShakleeBaby

“Boleh bayangkan sabun dia tu tak licin macam sabun-sabun biasa susah nak hilang,berkali-kali kena ulang jirus”.

TAK LICIN MACAM SABUN BIASA YANG LAIN!!

Testimoni-shakleebaby-review-shakleebaby-harga-ahli-shakleebaby-harga-shakleebaby-berapa-harga-shakleebaby6

 

#6 Testimoni ShakleeBaby Dan Review ShakleeBaby

 

Sekarang dah nak masuk bulan ke -3 pakai ShakleeBaby masih ada separuh botol lagi…

Sebab pakai sikit je,sabun banyak buih… Lotion pun pakai sikit je, cuma massage oil je banyak pakai tu pun botol masih rasa berat lagi…

Ok sangat kalau dia macam tak selesa akak sapukan dia dengan massage oil tu, lepas tu lena tidonya..

 

Testimoni-shakleebaby-review-shakleebaby-harga-ahli-shakleebaby-harga-shakleebaby-berapa-harga-shakleebaby4

 

#7 Testimoni ShakleeBaby Dan Review ShakleeBaby

 

ShakleeBaby sangat best, harum lembut dan sangat sesuai untuk baby yang kulit sensitif.

Sabunnya lembut,guna sikit dah cukup,senang bilas tidak licin di badan.

Losyennya pekat guna sikit dah cukup,pastu sangat harum bungaan lavender. Bestnya pakai dan tidak melekit.

Baby oil tu pulak sangat best bila urut pada baby kita. Baby akan nampak tenang rileks dan tak meragam. Memang lembut dan harum tapi tak menyegat.

Lagi yang best selama guna sabun organik Shaklee baby ni memang tak pernah nampak lagi ruam-ruam di leher atau biji-biji merah. Kalau guna sabun biasa tu mesti timbul ruam-ruam.

ShakleeBaby sangat reccomended untuk mereka yang nak ada baby dan juga sebagai hadiah pada new born baby..

Testimoni-shakleebaby-review-shakleebaby-harga-ahli-shakleebaby-harga-shakleebaby-berapa-harga-shakleebaby3

 

#8 Testimoni ShakleeBaby Dan Review ShakleeBaby

 

Lepas mandi pagi,mminyakkan Danny dengan Shaklee Baby Massage Oil, lepas pakai baju minyakkan rambut dia pula..

For the first time sejak sekolah ni,dia makan breakfast sampai habis (biasa makan sesuap je) siap minta tambah !.

Keluar rumah,pakai kasut tak ada merengek2.Masuk kereta Fahry buat perangai ( Fahry belum on Experiment lagi) pun dia cool. Selalu dia senang naik angin.

Perjalanan ke sekolah tenang dan lancar.

Kita tengok balik sekolah satagi macamana..

Testimoni-shakleebaby-review-shakleebaby-harga-ahli-shakleebaby-harga-shakleebaby-berapa-harga-shakleebaby2

 

#9 Testimoni ShakleeBaby Dan Review ShakleeBaby

 

Puan Ebby,

Start Sekolah anak,ebby dah start guna set Shaklee baby tu..sebabnya ebby dan anak terutamanya yang no 3,Afrina tu ada masalah kulit.

Apa yang best…sabun baby tu guna sikit je…berbaloi-baloi..wangi fresh sangat bau..

Kulit yang selama ni kering pon jadi cam lembab je..

Pastu ebby urut anak ngan massage oil..ye la bagi segar sikit..apa yang best massage oil ni ala-ala EO (Essential Oil) ,so kalau anak lemau nak demam pon macam tak jadi demam…

Letak lotion yang super duper pekat tu…

Serius bau dia stress pun hilang tau..

Kulit kita pon lembut..lotion dia tak melekit macam lotion-lotion baby jenama lain.

Testimoni-shakleebaby-review-shakleebaby-harga-ahli-shakleebaby-harga-shakleebaby-berapa-harga-shakleebaby1

 

#10 Testimoni ShakleeBaby Dan Review ShakleeBaby

 

Puan Ainul Malik,

Effect paling ketara, Penenang yang berkesan, Bauannya asli, Paduan wangian lembut lavender, Chamomile dan biji bunga matahari memang mengembirakan si pengurut dan yang di urut.

Testimoni-shakleebaby-review-shakleebaby-harga-ahli-shakleebaby-harga-shakleebaby-berapa-harga-shakleebaby

 

Seronok kan…baca review dan testimoni dari ibu-ibu yang telah mengunakan ShakleeBaby, haaa apa tunggu lagi? Berminat nak dapatkan ShakleeBaby secara shopping Online sendiri? Ehh boleh..silakan Klik je gambar di bawah dan anda akan di bawa ke laman web rasmi Shaklee.. anda boleh Shopping mengunakan Kad Debit @ Credit.

Happy Shopping Mommies…. 😆

Sabun-Bayi-Untuk-Kulit-Allergik-Jenama-Mandian-Terbaik-14-testimoni-shakleebaby-review-shakleebaby

 

atau boleh je nak hubungi saya atau wassap saya, Klik je gambar di bawah untuk direct wasap saya tanpa perlu simpan number…

Cheta  +6012.7555.470

ID Shaklee: 1081587

Pengedar Shaklee Johor Bahru

Hana ( 60134136748)pengedar-shaklee-komtar-jbcc-johor-bahru

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge