Testimonial Penguna Meal Shakes Shaklee

Saya nak kongsikan beberapa testimoni-testimoni penguna Meal Shakes Shaklee yang sangat berpuas hati setelah mencuba Meal Shakes Shaklee.

Ibu-ibu ini sangat berpuas hati dengan Meal Shakes Shaklee, ibu mana lah yang tidak gembira kan..melihat selera makan anak mereka bertambah-tambah, anak jadi sihat, dan lebih cerdas..
Anda bila lagi..jom sama-sama kita berikan anak-anak kita Meal Shake moga selera makan serta kesihatan mereka bertambah- tambah baik, dan mengalakkan pertumbuhan sihat mereka.
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=1662d1307aaa81230b651ecf00d27180
** Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos,merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Sila lihat Disclaimer
Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin Semulajadi Shaklee anda, saya adalah pengedar sah anda seluruh Malaysia. Sebarang pertanyaan boleh di buat dengan menghubungi saya di talian berikut:-

Nama:  Mahligai Vitamin @ Eita (ID SHAKLEE: 1081587)

Email : mahligaivitamin@yahoo.com

Phone/Message/WhatsApp: 012-7555470
DAN

DAN
“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee?? Hubungi saya juga!!.Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan !. Wakil pengedar seluruh Malaysia masih di perlukan !. Dan anda juga akan di jemput ke group Ekslusif di Facebook”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge