Throw Back : Sakan Diaorang Main Bedak

Malam ni Cheta update blog guna tab je ni…entah kenapa lappy meragam lak malam ni…kita ni barulah ada mood nak update blog kan…sajer je..merajuk lah tu lappy tu…

hemm…membelek galeri kat tab ni..banyak pulak gambar diaorang masa kecik especially ica n Inas ni..sayang pulak kan kalau hilang…

Al kisahnya bedak memang tak pernah officially habis sebab di pakai, tapi habis sebab kena main dengan bebudak ni…snow katanya habis di tabur satu rumah..huhuhu

mama nak abadikan kat blog mama nilah..so nanti bila2 boleh tunjuk je kat diaorg kan….

Dah Macam Tepung Gomak Dah

hehehe..oklah jom lah kita layan gambar bebudak ni…

gelagat anak

Masa memula nampak diaorang main bedak ni..memang geram gak rasa hati…konon nak marah lah….tapi bila tengok muka inas tu…adehhhhh…bagai nak pecah perut mama ketawa….

gelagat anak

Masa ni papa tak de masih di offshore…hihi biasalah kan..kami anak beranak ni memang dah biasa kena tinggal..apa nak buat..dah punca rezekinya begitu…redha jelah…

gelagat anak
tengok muka inas ni…takut sebenarnya dia mama marah…hahaha..mama tak jadi nak marah lah nak oiii..gelak lagi ada…ketara betul muka takut dia…hahahha

gelagat anak                                 ni ica sesaja makin di tepeknya bedak tu
lepas tengok mama tak marah…wahhh barulah muka tu ada senyumm….

gelagatanak
Banyak lagi ni..gambar diaorang…nanti mama upload dan sambung cerita lagi yer…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge