vitamin tulang kuat rawatan tulang patah tulang retak supplemen kalsium untuk tulang ubat patah tulang ostematrix shaklee 1

Tulang Patah? Ini Testimoni Set Vitamin Tulang Patah Shaklee.

Tulang Patah? Sebelum tu jemput baca pengalaman Cheta jaga husband yang mengalami tulang patah akibat kemalangan motor.

 

Sejak kisah tulang patah husband ni,Cheta ceritakan di blog ni,ramaiii sangat yang PM bertanyakan Vitamin apa yang husband Cheta makan sampai dapat berjalan seperti biasa dalam tempoh masa yang singkat.

Customer Cheta yang berikutnya ialah,merupakan customer Cheta sedia ada yang pada mulanya mengambil SET KEHAMILAN   

Suami dan anaknya di langgar lori, teruk juga keadaan suaminya waktu tu …kesian dahlah wife tengah pregnant kan. Memang masa tu hoping sangat suaminya dapat berjalan macam biasa masa dia nak bersalin nanti.

korang nak baca cerita dia? ada di bawah sini yer..

 

Bila tahu customer dapat berjalan seperti biasa hati ni rasa puas sangat…tak tau macam mana nak describe, mungkin sebab sediri pernah lalui tragedi yang serupa. Mungkin itu sebabnya.

Ada lagi cerita customer Cheta, juga Cheta rapat dengan dia sampailah sekarang …memang alhamdullilah Cha berdiri tanpa tongkat dan juga sokongan kaki sekarang.

 

ubat tulang patah vitamin tulang patah ubat patah tulang vitamin patah tulang ubat tulang retak ubat retak tulang1

ubat tulang patah vitamin tulang patah ubat patah tulang vitamin patah tulang ubat tulang retak ubat retak tulang

Cerita Cha sebelum tu Cheta abadikan di sini..

Tu yang sempatlah Cheta abadikan di blog.. yang mana tak sempat tu Cheta followup biasa je..sebab customer lelaki..hehhee yang cerita beriya tu customer perempuan tu yang boleh mesra sampai ke sudah. hehehe…

haaa…. ni korang tengoklah yer..yang sempat Cheta buat testimoni..nanti sempat Cheta add on lagi

ubat tulang patah vitamin tulang patah ubat patah tulang vitamin patah tulang ubat tulang retak ubat retak tulang2

vitamin tulang kuat rawatan tulang patah tulang retak supplemen kalsium untuk tulang ubat patah tulang ostematrix shaklee 1 (1)

nilah yang diaorang amalkan, ada juga kes yang diaorang topup dengan pengambilan Vivix Shaklee

Kalau ada antara kalangan kawan-kawan atau saudara mara atau ahli keluarga kita sendiri yang mengalami masalah tulang patah ni..bolehlah contact Cheta yer, InsyaAllah Cheta akan ajarkan cara pemakanan yang terbaik,supaya korang pun dapat result yang terbaik.Boleh contact Cheta segera.

Cheta Eita

HP Num; 6012.7555.470

Wassap: www.wasap.my/60127555470/VitaminTulangPatah

FB: Cheta Eita

FP: Kedai Vitamin Shaklee Pontian Johor

Web:mahligaivitamin.com

Youtube: http://bit.do/YoutubeChetaEita

Beli Shaklee Pada Harga Ahli (KLIK SINI)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge