Ubat Buang Angin Dalam Badan Yang Paling Mujarab

Assalamualaikum semua….

MasyaAllah lama tul saya menyepi yer…tetiba muncul dengan tajuk entry Ubat Buang Angin Dalam Badan Yang Paling Mujarab..

Kalian semua tahu ker apa tanda-tanda Angin Dalam Badan tu banyak???…Meh saya kongsikan tanda-tandanya yer..

  • Rasa lesu / Letih / Tidak Bertenaga
  •  Selalu rasa Kebas-kebas / Sengal /Lenguh
  • Tapak tangan / kaki berasa sejuk
  • Selalu Menguap/ mudah mengantuk
  • Sukar bernafas / nafas pendek
  • Rasa ketegangan di tengkuk dan pinggang
  • Kulit kering
  • Perut Berangin
  • Sakit kepala / Migraine
  • Hilang Selera Makan
  • Kurang/ hilang nafsu seks
  • Dan lain-lain rasa ketidakselesaan badan

Haa…macamana ada ker tanda-tanda sebegitu pada kalian???…. kalau ada tu..Angin Dalam Badan tu mesti banyak kan...SELESA ke??? Tentulah TIDAK..kan..kan…

Suami saya sendiri seorang yang terlalu banyak Angin Dalam Badan bila penyakit itu menyerang suami jadi tidak tentu arah dan yang pastinya sukar juga untuk melelapkan mata, so sebagai isteri ni saya juga tidak dapat melelapkan mata di buatnya..mulalah mencari halia.. yerlah orang tua-tua dulukan selalu kata kalau banyak angin…minum air halia.. so mulalah proses mengetuk2 halia dan membancuh air bagi suami minum…tapi selalunya memang terlalu sukar untuk di habiskan…

Angin Dalam Badan

Hem…dalam pada tu suami selalu mengadu kat offshore pun dia selalu terkena, yerlah kalau ada saya bolehlah juga di ketuk-ketuk halia.. kalau suami di offshore apa nak buat???…
Namun sejak berkenalan dengan Shaklee ni, baru saya tahu yang shaklee ada penawar yang membantu membuang Angin Dalam Badan .Iaitu Peppermint Ginger Plus

Angin Dalam Badan

                         Bahan Herba Yang Terdapat Dalam Peppermint Ginger Plus

Alhamdullilah sejak suami makan Peppermint-Ginger Plus ni Angin Dalam Badan nya yang banyak tu ternyata dapat di atasi dengan hanya pengambilan 3 biji Peppermint Ginger Plus ni…

Ikuti pengalaman saya mengatasi MASALAH ANGIN DALAM BADAN SELEPAS BERSALIN.

Testimoni yang berpuas hati selepas pengambilan Peppermint-Ginger Plus.

angin dalam badan

Angin Dalam Badan

Berminat untuk mendapatkan Peppermint Ginger Plus anda??.. boleh klik gambar di bawah..

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=1e0150ca25987676d127c0563c500ade
Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee
anda,saya adalah  wakil pengedar sah anda seluruh malaysia. Sebarang
pertanyaan boleh di buat dengan menghubungi saya di talian berikut:

Nama: Mahligai Vitamin @ Eita (ID 1081587)

Emel: mahligaivitamin@yahoo.com

Phone/Message/WhatsApp: 012-7555470


pengedar shaklee pontian johor


“Ingin mendapat 4-5-6 angka
sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee?? Hubungi saya
juga!!.Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan !.
Wakil pengedar seluruh Malaysia masih di perlukan !. Dan anda juga akan
di jemput ke group Ekslusif di Facebook”

 

5 comments

    1. Memang seksa kalau kena angin ni…kalau nak shopping online boleh klik je gambar Buy It Now tu…sis akan di bawa ke laman shopping online shaklee…senang je kan…atau sis boleh whatsapp saya 012-7555470

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge