cara-buang-angin-dalam-badan-ubat-buang-angin-selepas-bersalin-ubat-buang-angin-dalam-badan-paling-pantas10

Ubat Buang Angin Dalam Badan Yang Paling Mujarab

Ada masalah angin dalam badan lah tu kan, sebab tu terjumpa entry ni…betul tak?…

Apa??? Dah puas cuba pelbagai jenis Ubat buang angin dalam badan yang berada di pasaran,tapi masih tidak dapat meredakan dan mengeluarkan angin dalam badan tu….haisshhh apa kata cuba pula Set Buang Angin Dalam Badan Shaklee ni…

Ubat Buang Angin Dalam Badan Paling Mujarab

Ramai tau yang dah cuba,especially bagi ibu-ibu bersalin yang memang boleh cakap 99% ibu-ibu lepas bersalin memang akan ada masalah angin dalam badan ni kan.

So apa yang diaorang bagi feedback,memang sangat membantu Ubat Buang Angin Dalam Badan nilah yang paling mujarab.

Kalian semua tahu ker apa tanda-tanda Angin Dalam Badan tu banyak???…Meh saya kongsikan tanda-tandanya yer..

Sebelum tu jemput Play video saya terlebih dahulu….

 

11 Tanda-Tanda Banyak Angin Dalam Badan

 

  • Rasa lesu / Letih / Tidak Bertenaga
  • Selalu rasa Kebas-kebas / Sengal /Lenguh
  • Tapak tangan / kaki berasa sejuk
  • Selalu Menguap/ mudah mengantuk
  • Sukar bernafas / nafas pendek
  • Rasa ketegangan di tengkuk dan pinggang
  • Kulit kering
  • Perut Berangin
  • Sakit kepala / Migraine
  • Hilang Selera Makan
  • Kurang/ hilang nafsu seks
  • Dan lain-lain rasa ketidakselesaan badan

Haa…macamana ada ker tanda-tanda sebegitu pada kalian???…. kalau ada tu..Angin Dalam Badan tu mesti banyak kan…SELESA ke??? Tentulah TIDAK..kan..kan…

Suami saya sendiri seorang yang terlalu banyak Angin Dalam Badan bila penyakit itu menyerang suami jadi tidak tentu arah dan yang pastinya sukar juga untuk melelapkan mata, so sebagai isteri ni saya juga tidak dapat melelapkan mata di buatnya..mulalah mencari halia..

yerlah orang tua-tua dulukan selalu kata kalau banyak angin…minum air halia.. so mulalah proses mengetuk2 halia dan membancuh air bagi suami minum…tapi selalunya memang terlalu sukar untuk di habiskan… 😛

Hem…dalam pada tu suami selalu mengadu kat offshore pun dia selalu terkena, yerlah kalau ada saya bolehlah juga di ketuk-ketuk halia.. kalau suami di offshore apa nak buat???…
Namun sejak berkenalan dengan Shaklee ni, baru saya tahu yang shaklee ada penawar yang membantu membuang Angin Dalam Badan .Iaitu Peppermint Ginger Plus dan Garlic Complex

ubat-buang-angin-selepas-bersalin-ubat-buang-angin-dalam-badan-paling-pantas8
ubat-buang-angin-selepas-bersalin-ubat-buang-angin-dalam-badan-paling-pantas7                               Bahan Herba Yang Terdapat Dalam Peppermint Ginger Plus

 

ubat-buang-angin-selepas-bersalin-ubat-buang-angin-dalam-badan-paling-pantas3

 

ubat-buang-angin-selepas-bersalin-ubat-buang-angin-dalam-badan-paling-pantas2

Kelebihan Dan Manfaat Garlic Complex Dalam Set Buang Angin

Alhamdullilah sejak suami makan Set Buang Angin ni Angin Dalam Badan nya yang banyak tu ternyata dapat di atasi dengan sangat mudah.

.cara-buang-angin-dalam-badan-ubat-buang-angin-selepas-bersalin-ubat-buang-angin-dalam-badan-paling-pantas9

Testimoni Penguna Yang Telah Berjaya Buang Angin Dalam Badan

 

ubat-buang-angin-selepas-bersalin-ubat-buang-angin-dalam-badan-paling-pantas6

ubat-buang-angin-selepas-bersalin-ubat-buang-angin-dalam-badan-paling-pantas5

Klik Sini >> Petua Turunkan Bacaan Kencing Manis Dengan Pantas

ubat-buang-angin-selepas-bersalin-ubat-buang-angin-dalam-badan-paling-pantas4

ubat-buang-angin-selepas-bersalin-ubat-buang-angin-dalam-badan-paling-pantas1

 

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee anda,saya adalah  wakil pengedar sah anda seluruh malaysia. Sebarang pertanyaan boleh di buat dengan menghubungi saya di talian berikut atau hanya klik icon wassap di bawah untuk direct wasap saya tanpa perlu simpan number.

Nama: Mahligai Vitamin @ Eita (ID 1081587)

Emel: shazhoney54@gmail.com

Phone/Message/WhatsApp: 012-7555470

 

Pengedar Shaklee Johor Bahru

Hana ( 60134136748)

pengedar-shaklee-komtar-jbcc-johor-bahru 

Pengedar Shaklee Kuching Sarawak

Dayang (6017.844.1515)

pengedar-shaklee-kuching-sarawak-pengedar-shaklee-miri-sarawak-pengedar-vivix-shaklee-agen-shaklee-sarawak2 (1) 

Pengedar Shaklee Ipoh Perak

Naresh (6017.598.9747)

Pengedar-Shaklee-Ipoh-Perak-Pengedar-shaklee-perak-pengedar-vivix-ipoh-agen-shaklee-ipoh-ejen-shaklee-ipoh-stokis-shaklee-ipoh-branch-shaklee-ipoh2

6 thoughts on “Ubat Buang Angin Dalam Badan Yang Paling Mujarab”

    1. Memang seksa kalau kena angin ni…kalau nak shopping online boleh klik je gambar Buy It Now tu…sis akan di bawa ke laman shopping online shaklee…senang je kan…atau sis boleh whatsapp saya 012-7555470

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge