kencing manis

Kencing Manis: Doktor Terpaksa Korek Buang Isi Betis Kakinya Sedalam Lebih Kurang Satu Inci.

Ya Allah ngerinya rasa bila tengok gambar kaki Si pakcik ni…doktor terpaksa korek buang isi kakinya sedalam lebih kurang 1 inci…seram tengok…

Ni anaknya yang ikhtiar dengan vivix, sebab doktor katanya tak bekalkan sebarang ubat…

Ngerilah kan dah ler kena korek dalam…nampak isi..dah tu terbiar macam tu je…uihhhh.

Jom ikuti cerita sebenarnya….

KOMPLIKASI KENCING MANIS

” Pakcik ni kakinya luka kemudian terkena racun pula semasa meracun sawah. Kesannya luka merebak infection dan bernanah sehingga doktor terpaksa korek buang isi betis kakinya sedalam lebih kurang satu inci.

 
Rujuk gambar kedua.
Pakcik pulun minum Vivix 25/3/16,2botol dalam masa lebih kurang dua minggu,
2sudu pagi, dua sudu malam.

Syukur alhamdulillah, isi kakinya elok je naik dan penuh.

 
Rujuk gambar ketiga.
 Doktor tak bekalkan sebarang ubat hanya dressing. Alhamdulillah beliau sgt berpuas hati dengan Vivix. “

 

kencing manis

 Apa yang Menjadikan Vivix ni Best Sangat???

Yang menyebabkan vivix ni best sangat adalah salah satu sebabnya…dia ada PolyPhenols…

Apa benda pulak yer Polyphenols ni??? Nak nyebut pun susah dah kan..terbelit haa lidah…

Ok tak pe..mama akan cuba terangkan dengan gaya paling santai..supaya otak uolss tak berasap..hehhehe…

cara-turunkan-bacaan-kencing-manis

Antara Kebaikkan Polyphenols Yang Terdapat Dalam Vivix

Vivix kaya dengan antioksidan yang diyakini memiliki khasiat meningkatkan kemampuan anti-inflamasi dan kekebalan tubuh.

Berikut ini diantara manfaat polifenol bagi kesihatanSebagai antioksidan yang mampu meneutralkan radikal bebas yang memiliki efek merusak terhadap sel-sel dan jaringan tubuh.
  • Sebagai antioksidan yang tinggi, polifenol mampu memperlambatkan proses penuaan dini.
  • Polifenol mampu membantu meningkatkan sistem kekebalan tubuh dan mencegah timbulnya pelbagai penyakit.
  • Polifenol dapat meningkatkan kesihatan jantung dan menurunkan risiko penyakit kardiovascular
  • Polifenol yang kuat seperti resveratrol membantu dalam menghambat pertumbuhan kanser dan tumor.
  • Untuk mendapatkan khasiat polifenol yang sempurna untuk kesihatan dan kecantikan anda. Anda boleh mengambil Vivix sebagai amalan harian anda.
     

Dalam Vivix terkandung anggur muscadine yang terdapat didalamnya polifenol. Ianya 10 kali ganda lebih hebat dari resveratrol biasa.

BACA SINI>> CARA TURUNKAN BACAAN KENCING MANIS DENGAN PANTAS
Yang membantu melambatkan proses pencernaan dan penyerapan  karbohidrat ke dalam darah seterusnya mengelakkan berlakunya pengumpulan gula yang tinggi dalam darah.

Tidak hairan lah Vivix ini bagus sekali untuk penderita kencing manis. Kerana ianya bantu menurunkan kadar gula dalam darah. 

 
Bagaimana VIVIX Bertindak??? cara-turunkan-bacaan-kencing-manis

Nak ikhtiar dengan vivix juga??? Boleh kalau nak dengan kadar segera boleh Klik je untuk order online mengunakan kad debit atau kredit…

cara turunkan bacaan kencing manis
 

Selepas itu jangan lupa hubungi saya untuk konsultasi yer…

 
Klik gambar di bawah untuk direct wasap tanpa perlu save number Cheta.

pengedar-shaklee-vivix-pontian

 
Hubungi/ SMS/Wasap;
 
Cheta 
 
HP Num: 012 7555 470
 
ID Shaklee:1081587
 
Email:shazhoney54@gmail.com

Pengedar Shaklee Johor Bahru

Hana ( 60134136748)

pengedar-shaklee-komtar-jbcc-johor-bahru 

Pengedar Shaklee Kuching Sarawak

Dayang (6017.844.1515)

pengedar-shaklee-kuching-sarawak-pengedar-shaklee-miri-sarawak-pengedar-vivix-shaklee-agen-shaklee-sarawak2 (1) 

Pengedar Shaklee Ipoh Perak

Naresh (6017.598.9747)

Pengedar-Shaklee-Ipoh-Perak-Pengedar-shaklee-perak-pengedar-vivix-ipoh-agen-shaklee-ipoh-ejen-shaklee-ipoh-stokis-shaklee-ipoh-branch-shaklee-ipoh2

1 thought on “Kencing Manis: Doktor Terpaksa Korek Buang Isi Betis Kakinya Sedalam Lebih Kurang Satu Inci.”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge