Vitamin Sakit Kulit Psoriasis Membuatkan Kulit Cantik Dan Licin Kembali

Penyakit Kulit Psoriasis ni memang agak sukar untuk di sembuhkan 100%, ia mengambil masa untuk sembuh, dan juga of course kena juga berpantang makan..semua rules kena ikut..tak boleh main hentam saja.

Sebelum Cheta berjumpa dengan Vitamin Sakit Kulit Psoriasis dan bermacam-macam jenis ubat-ubatan yang Cheta cuba..namun semuanya hampa.. 

Kebanyakkan bukan menambah baik keadaan, tapi buat keadaan kulit Cheta dah macam kulit udang kena bakar…huhuhu.. Korang yang baca artikel ni pun, mesti sedang mencari penyelesaian pada masalah Psoriasis kan…^___^’
Sebelum tu kenali lebih lanjut apa itu Psoriasis dan jenis-jenisnya..
Jika korang pun pernah alami masalah seperti Cheta, apa kata..korang pula cuba alternatif vitamin ni, sejak Cheta amalkan makan vitamin ni, keadaan psoriasis Cheta semakin membaik hari demi hari…

VITAMIN SAKIT KULIT PSORIASIS MEMBERI SINAR BARU BUAT SAYA

Apa yang Cheta amalkan selama ini untuk mengurangkan Penyakit Psoriasis ni???

psoriasis-penyakit-kulit-yang-hilang-timbul

 

Vivix

Supplemen resveratrol tinggi dengan anti-oksidan bertindak dengan 4 cara iaitu:

  • Membantu Pembaikkan sel ( Mencegah Keradangan)
  • Perlindungan Sel( melindungi dari pembentukkan AGE protein)
  • Menguatkan tenaga sel ( tingkatkan penghasilan mitokondria)
  • Serta meningkatkan prestasi sel

ESP

Membantu pertumbuhan sel kulit baru yanglebih sihat

Omega Guard

Bersifat anti radang. Membantu mengurangkan radang kulit psoriasis dan ekzema.

Vitamin C

Antioksidan dan membantu menghasilkan kolagen untuk kulit lebih sihat.

B-Complex 

Penenang Saraf, anti Stress. Tekanan punca utama simptom penyakit Psoriasis menjadi semakin teruk.

Vitamin E

Selain makan, Cheta picit untuk di sapukan pada kulit yang effected, ia boleh memberikan kelembapan dan mengelakkan kulit menjadi kering.Selenium yg terdapat dalam Vitamin E membantu melindungi kesan oxidative stress.

OsteMatrik dan Vitamin D

Membantu plak menipis dan menjadikan kulit kurang berkerak

Vitalea Multivitamin

Kromium yang terdapat di dalam vitalea membantu mengawal ketagihan gula putih yang berlebihan. Gula putih menyebabkan simptom Psoriasis menjadi aktif.

GLA Complex

Evening Primrose Oil yang terdapat di dalam GLA membantu menstabilkan hormon dan membantu untuk menghasilkan kulit yang sentiasa lembap dan sihat.

Set ini bernilai RM1407.63 jika anda inginkan diskaun 15-25% hubungilah saya untuk berdaftar menjadi ahli Shaklee…bukan sahaja anda lebih untung bahkan anda juga sudah layak untuk menerima Cash Bonus…haaa kan lebih berganda untung tu kan…

Ingin mendapatkan maklumat lebih lanjut boleh hubungi Cheta…melalui wassap dengan hanya menekan gambar di bawah..tak perlu dah nak susah-susah save number Cheta…hihihi

psoriasis-penyakit-kulit-yang-hilang-timbul
Sekadar Berkongsi Pengalaman Melawan Peyakit Psoriasis;
Cheta
HP no/Wasap/call: 012.7555.470
ID Shaklee: 1081587
 

 

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge