Vitamin tambah tenaga promosi-vivix-shaklee-harga-vivix-shaklee-minuman-tenaga-isotonik-minuman-untuk-tambah-tenaga-energetic-drink-vivix-shaklee-shaklee-pontian-agen-vivix-pontian-pengedar-shaklee-pontian3

Vitamin Tambah Tenaga- Bantu Kekal Cergas Sepanjang Hari

Vitamin tambah tenaga? Sekarang ni memang ramai cari vitamin tambah tenaga untuk bantu kekal cergas dan bertenaga sepanjang hari. yerlah zaman sekarang ni kan, aktiviti harian kita yang sibuk terkejar sana sini, membuatkan badan kita cepat letih dan lesu.

Vitamin tambah tenaga ni semua orang perlukan tau, tak kiralah wanita,lelaki,kanak-kanak, warga emas lagilah perlukan vitamin tambah tenaga.

Cuma hari ni Cheta sharing Vitamin tambah tenaga yang sesuai untuk warga emas, lelaki dan wanita dulu yer..untuk kanak-kanak nanti Cheta buat entry lain… 😆

 

Vitamin Tambah Tenaga -Vivix

vitamin tambah tenaga minuman tenaga isotonik ubat tenaga segera

 Vivix selain dapat berikan tenaga ia juga boleh meningkatkan sistem imun kita.

vitamin tambah tenaga minuman tenaga isotonik ubat tenaga segera1

Nak hari-hari lebih produktif bertenaga,amalkan Vivix sangat sesuai untuk ahli sukan(atlet)

 

 

Bagaimana Vivix Boleh Jadi Vitamin Tambah Tenaga@Energy Booster?

 

Salah satu daripada 4 mekanisme Vivix bertindak pada badan kita ialah dengan  memberikan tenaga pada sel atau meningkatkan keupayaan sel (mitokondria)

Korang tau tak sebenarnya setiap sel dalam badan kita ni ada mitokondria (Pusat tenaga sel). Mitokondria ni lah tempat berpusatnya semua tenaga sebelum ia di salurkan kepada tempat-tempat yang lain.

Malangnya mitokondria dalam badan kita ni,fungsinya akan merosot seiring dengan usia kita,ataupun boleh di katakan ia lagi cepat merosot dengan life style,persekitaran ,cara pemakanan kita yang sekarang ni..

Jadi bila ambil Vivix yang tinggi antioksidan( anti-penuaan) ni, sangat membantu mitokondria untuk berfungsi dengan lebih baik.

Jadi tak hairanlah kalau badan yang selalu lembik,lesu terus jadi segar bugar bertenaga lepas amalkan Vivix.. ala-ala dapat recharge bateri barulah.. 😆

vitamin tambah tenaga minuman tenaga isotonik ubat tenaga segera2

PROMOSI VIVIX ( KLIK SINI )

Nak dapatkan Vivix segera? Boleh contact saya / wassap saya segera. Opsss..lupa nak bagitau korang lebih untung tau bila buat pembelian 2 botol Vivix sekaligus, sebabnya bila beli 2 botol Vivix melayakkan anda untuk dapat

  • Free Membership (RM75)
  • Free postage (RM10)
  • Cash Back Bonus (RM30+)
  • Free Consultation

Hubungi Cheta sekarang;

Cheta Eita

HP Num; 6012.7555.470

Wassap: www.wasap.my/60127555470/VivixTenaga

FB: Cheta Eita

FP: Kedai Vitamin Shaklee Pontian Johor

Web:mahligaivitamin.com

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge