Vitamin Untuk HB Rendah Ibu Mengandung Bantu Atasi Anemia

Ya Allah tensionnya…pilu rasa hati Safira…dia termenung lagi minggu lepas pergi checkup, result HB masih rendah…padahal dia dah makan dah pun semua Makanan-makanan yang mampu menaikkan HB Ibu Mengandung


Supplement yang KK bagi,iberet,obimin manalah pernah tinggal…sentiasa lah di telannya..tapi kenapa bacaan HB nya masih rendah..

Safira risau bila nurse dan doktor asik-asik lah mengingatkan dia Risiko pada ibu hamil dan bayi jika berterusan HB nya rendah.

Bukan apa Safira tidak mahu,kerana keadaan HB yang rendah ni menyebabkan babynya terdedah kepada bermacam-macam risiko,huhu Nauuzubillahiminzalik..mintalah di jauhkan…





vitamin untuk naikkan hb ibu mengandung



Ramai yang berkeadaan seperti Safira ni, dah buat macam-macam untuk pastikan HB naik cantik, tapi tetap juga tidak berjaya…

Ibu-ibu tau tak,di samping ikhtiar dengan pengambilan makanan,dan juga supplement yang KK berikan,ibu-ibu juga boleh berikhtiar untuk naikkan HB dengan Set Vitamin Mengandung Premium Shaklee

Dah ramai sangat ibu yang berjaya naikkan HB ke tahap normal…tak rugi berikhtiar dengan Set Premium mengandung Shaklee ni…

VITAMIN NAIKKAN HB RENDAH IBU MENGANDUNG

Set Ini mengandungi 6 Vitamin untuk Ibu hamil..

1) Energizing Soy Protein (ESP) KLIK UTK INFO LANJUT

2) Vitalea Multivitamin& Multimineral ( KLIK UNTUK INFO LANJUT)

3) SR Vitamin C 500mg (KLIK UNTUK INFO LANJUT)

4) B Complex ( KLIK UNTUK INFO LANJUT)

5) Ostematrix ( KLIK UNTUK INFO LANJUT)

6) Omega Guard ( KLIK UNTUK INFO LANJUT)

Apa kata ibu-ibu yang telah mencuba????

VITAMIN NAIKKAN HB RENDAH IBU MENGANDUNG

VITAMIN NAIKKAN HB RENDAH IBU MENGANDUNG

VITAMIN NAIKKAN HB RENDAH IBU MENGANDUNG

VITAMIN NAIKKAN HB RENDAH IBU MENGANDUNG

VITAMIN NAIKKAN HB RENDAH IBU MENGANDUNG


Ibu-ibu jangan biarkan masalah HB rendah menghantui fikiran ibu-ibu setiap hari, HB rendah sangat berisiko tinggi buat ibu-ibu dan juga bayi dalam kandungan…

Jom dengar sendiri PENGALAMAN PUAN AYA menaikkan HB dengan Set Hamil Premium Shaklee


Anemia Ibu Hamil ni Dah Warded Pun Degil – Nasib Kakak Garang from iReach HD on Vimeo.




Setiap ibu pasti tidak mahu sebarang perkara buruk terjadi kan…kita WAJIB ikhtiar untuk mencegahnya..

Ibu nak set ni sampai ke tangan ibu dengan segera????…boleh just klik gambar di bawah,ibu boleh terus shopping online dengan mengunakan Kad debit/credit..usah risau laman web rasmi Shaklee ni selamat dan di lindungi…

Selepas pembelian ibu-ibu boleh hubungi Cheta untuk exclusive consultation…FREE je tau seumur hidup…Cheta akan guide ibu-ibu sampailah bacaan HB ibu-ibu berada di paras normal.

Hanya klik gambar di bawah utk direct wasap Cheta tanpa perlu simpan number..





2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge