vitamin-tulang-kuat-rawatan-tulang-patah-tulang-retak-supplemen-kalsium-untuk-tulang-ubat-patah-tulang-ostematrix-shaklee-1-1.jpg

Vitamin Untuk Tulang Patah Tulang Retak Cepat Sembuh

Vitamin untuk tulang patah tulang retak cepat sembuh? Duluuuuu…dululah masa husband excident dulu Cheta tanya juga kat pakcik google,ada ke vitamin untuk tulang patah tulang retak cepat sembuh? 😆

Pertama kali nak ingatkan dulu,bahawanya Vitamin ni bukan penganti ubat tau…macam tu jugalah vitamin untuk tulang patah tulang retak ni? Ia membantu mempercepatkan proses penyembuhan dan penumbuhan tulang baru.

Ini Kisah Husband Cheta Sendiri Kalau Korang Nak Baca (KLIK SINI)

 

Ini Pula Kisah Salah Seorang Customer Cheta Excident Dengan Lori (KLIK SINI)

Cheta ada customer baru ni,memang sentiasa followup dia. Namanya Cha,dia excident motor pada 14hb January 2020,kejadian berlaku selepas melalui 1 kawasan angin lintang, sebelum tu kereta sebelahnya di pandu sangat laju,lepas je kereta tu melewati motor Cha,teruslah motor yang di bawa Cha terhuyung hayang tak terkawal 😥

vitamin tulang kuat rawatan tulang patah tulang retak supplemen kalsium untuk tulang ubat patah tulang ostematrix shaklee 2

akibat daripada kemalangan tu,kaki terpaksa di masukkan besi dengan 7 jahitan  😥 sedihhh teringat masa husband dulu..tapi husband dulu mujur juga dia tak masuk besi. Kalau tak entahlah…huhu…

7 hari Cha terlantar kat hospital kemudian barulah doktor lepaskan Cha balik rumah,tapi kena datang for next appointment .

Vitamin Untuk Tulang Patah Tulang Retak Cepat Sembuh

 

 

ubat tulang patah tulang retak vitamin tulang patah tulang retak rawatan tulang patah

 

Alhamdullilah terharu sangat bila mana pada apointment yang lepas, Cha bagi feedback positif, katanya luka 7 jahitan tu dah di buka,segala luka-luka semua kering elok.

Tulang-tulang cantik sangat tersusun, kalau tengok gambar sebelum pasang besi tu nampak jelas kaki Cha bengkok,tapi cheta tak bolehlah nak tunjuk korang kat sini, aurat tu kan..kalau nak blurkan pun jadi tak nampak apa.. 🙁

Katanya lagi,ada sedikit tumbuh tulang baru..alhamdullilah sangat,baru lebih kurang seminggu je Cha amalkan Vitamin Untuk tulang patah tulang retak tu.

Syukur sangat Vitamin tu bantu untuk percepatkan proses pertumbuhan tulang dan buat luka-luka Cha cepat kering dan baik.Alhamdullilah sangattt…memang Cheta rasa terharu nak nangis rasa bila secara tak langsung dapat bantu pesakit-pesakit patah tulang ,retak tulang ni tau.

Sebabnya teringat kembali detik-detik masa jaga husband dulu…so sangatlah memahami perasaan pesakit patah tulang tu,apatah lagi orang yang menjaga pesakit ni haa..  😀

Vitamin Cadangan Untuk Tulang Patah Tulang Retak

 

vitamin-tulang-kuat-rawatan-tulang-patah-tulang-retak-supplemen-kalsium-untuk-tulang-ubat-patah-tulang-ostematrix-shaklee-1-2.jpg

Inilah Set Vitamin cadangan untuk tulang patah tulang retak, tak wajib ambil semua sebab Cheta akan cadangkan Vitamin ni mengikut keadaan pesakit itu sendiri. So dont worry ok. meh contact Cheta melalui wassap so Cheta boleh explain details dengan korang.

Kalau nak join ahli Shaklee boleh terus klik link di bawah,bila dah join automatik korang boleh beli semua produk Shaklee dengan harga ahli..so lebih jimat poket korang,pulak tu berpeluang dapat cash bonus, free trip, car bonus,ehhh memacam lagilah..confirm korang suka.

Nak Beli Produk Shaklee Pada Harga Ahli ( KLIK SINI)

Walaupun korang dah beli sendiri,korang wajib contact Cheta tau,sebab nanti Cheta akan ajar korang cara pemakanan yang berkesan untuk bantu percepatkan proses pertumbuhan tulang-tulang baru tu.

Cheta Eita

HP Num; 6012.7555.470

Wassap: www.wasap.my/60127555470/VitaminTulangPatah

FB: Cheta Eita

FP: Kedai Vitamin Shaklee Pontian Johor

Web:mahligaivitamin.com

Youtube: http://bit.do/YoutubeChetaEita

Beli Shaklee Pada Harga Ahli (KLIK SINI)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge