Vivix Mahal Ke?? Tapi Kenapa??

Hari nie mama nak cerita pasal vivix.

Ada orang tanya,best sangat ke vivix nie?Mahal tak?

Memang bestla..kalau tak ,takde lah femes tauu..bab mahal tue..meh kita kenal dulu vivix nie…

Apa vivix nie?

Vivix nie berbentuk cecair..kalernya merah mcm sirap dan rasanya masam2 gitu.
Ada 4 bahan utama vivix,anggur muscadine,purple carrot,elder berry dan japenese knotweed.


Antara manfaat vivix ialah ialah :
šŸŒ»mempertahankan DNA
šŸŒ»memberikan tenaga kpd DNA
šŸŒ»Memulihkan DNA
šŸŒ»Meningkatkan DNA
Meh kita tgk skit testimoni vivix.


vivix penyakit buah pinggang
vivix untuk pesakit jantung






Meh hubungi/whatsapp mama kalau nak yea..tapi kalau rasa nk shoping online sendiri pun boleh…just tekan gambar ” BUY NOW” di bawah dan uolss akan di bawa masuk ke laman web rasmi shaklee…just guna kad debit/kad kredit..mudah kan..šŸ˜šŸ˜…lepas pembelian contact mama utk free consultation


Pembelian Promo melayakkan anda untuk dapat 

  • Free Membership
  • Free Consultation
  • Free Postage
  • Cash Back Bonus Next month


Klik BUY NOW di bawah utk pembelian TWIN PACK


Eita 012.7555.470
(KLIK UTK DIRECT WHATSAPP)
ID Shaklee : 1081587
FB Personal: Shaz Eirul



#tsunamishaklee
#gt12
#vivix
#landmarkstudy
#shakleeeffect

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge