Vivix Shaklee

                                 

Vivix (Botanical Beverage Mix)

Satu Penemuan Revolusionari Dalam Anti -Penuaan Pada Tahap Sellular

Setahun yang lalu, Shaklee memperkenalkan Vivix, produk supplemen revolusionari anti penuaan dalam pertarungan melawan penuaan pada tahap selular. Lebih 1 Juta botol Vivix telah pun di jual.

Vivix merupakan supplemen anti-penuaan terbaik di dunia yang di bangunkan selepas penyelidikkan bertahun-tahun oleh shaklee,Syarikat No1 Supplemen Tambahan di Amerika.
Di dalam kajian makmal,ramuan vivix telah menunjukkan impak kepada empat mekanisme penting penuaan pada tahap sellular.
4 Mekanisme Penuaan Pada Tahap Sellular
 1. Kerosakkan DNA – Setiap hari, setiap sel tubuh di serang oleh hampir sejuta serangan yang merosakkan DNA. Serangan-serangan ini merosakkan pengkalan data genetik,menghasilkan satu “typo” (kesilapan dari yang asal) yang akan mengganggu fungsi sel dan panjang umur. Ramuan Vivix melindungi dan memperbaiki sellular DNA.
 2. Pengawalan Genetik – Pengawalan genetik menyumbang kepada deteriorasi (kemerosotan) umur pada tahap sellular. Di dalam satu penemuan utama,ujian klinikal terbaru menunjukkan ramuan vivix mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan tahap sellular.
 3. Pengeluaran Tenaga Yang Kian Menurun Oleh Sel-Sel – Mitochondria (penjana tenaga) di dalam sel menghasilkan tenaga yang kita perlukan. Apabila kecekapan mitochondria menurun fungsi sel turut menurun. Ramuan Vivix menggalakkan biogenesis (pembentukkan baru) mitochondria untuk meningkatkan tahap tenaga di dalam sel.
 4. Penimbunan Protin AGE – Penimbunan berlebihan  protin AGE (advanced glycation end products) boleh menyebabkan kerosakkan tahap sellular yang akan menggangu keutuhan sel dan panjang umur. Ramuan Vivix adalah 10x lebih kuat dari resveratol (kandungan unik dalam anggur “muscadine” untuk melambatkan pembentukkan protin AGE.
Di dalam kajian makmal, ramuan vivx telah menunjukkan ia memberi impak kepada empat mekanisme utama penuaan pada tahap sellular:
 • Melindungi dan membaiki sellular DNA
 • Memberi impak positif kepada pengawalan genetik
 • Menggalakkan biogenesis (pembentukkan baru mitochondria)
 • Melambatkan pembentukkan protin AGE (Advanced Glycation End Products)
Juga Menolong Membantu Menjaga Atau Memelihara:
 • Kesihatan Jantung
 • Kesihatan Otak
 • Kesihatan Sistem Imun
 • Kesihatan Sendi
 • Perlindungan AntiOksidan
 • Peningkatan tenaga pada tahap sellular
 • Kesihatan dan kesejahteraan
Fakta Nutrisi Setiap Hidangan

                                                    


Bilangan Size Dalam Setiap Botol
150ml
Jadual Makan
Setengah sudu kecil sehari
Simpan dalam peti sejuk
Goncang sebelum minum
*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos,merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee anda,saya adalah  wakil pengedar sah anda seluruh malaysia. Sebarang pertanyaan boleh di buat dengan menghubungi saya di talian berikut:

Nama:  Mahligai Vitamin @ Eita (ID 1081587)

Emel: mahligaivitamin@yahoo.com

Phone/Message/WhatsApp: 012-7555470“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee?? Hubungi saya juga!!.Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan !. Wakil pengedar seluruh Malaysia masih di perlukan !. Dan anda juga akan di jemput ke group Ekslusif di Facebook”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge