Ramai sungguh yang mencari Produk putihkan kulit sekarang ni kan?? Kenapa semua nak putihkan kulit yer? Kenapa kulit hitam tak lawa ke? Tak menawan ke?

Bukannya tak boleh cari produk putihkan kulit,tapi janganlah bahayakan diri sendiri semata-mata nak cantik semata kan, kena lah buat research sikit sama ada produk putihkan kulit ttu selamat ke tidak?

Anda mahukan kulit yang bersih,lembut,glowing serta licin dan halus bak sutera?

Sudah tentulah nak kan..lumrahlah wanita dan kecantikkan tidak boleh di pisahkan.

Bahkan setiap wanita sudah tentu ghairah dan teruja jika melihat wanita lain kulit nya halus dan mulus bak telur di kupas…

Dan sudah tentu berbagai pertanyaan yang keluar? Pakai produk apa? Jenama apa? Apa rahsianya? Kan..kan…

Tapi,zaman sekarang ni bukan je wanita je nak cantik-cantik ni, lelaki pun dah pandai jaga kecantikkan, pandai jaga kulit tau..kalau tak, tak de lah keluar produk Foundation Untuk lelaki..betul tak?

Jutawan Kosmetik

 

Sebab itu jugalah industri kosmetik di Malaysia ni,semakin lama semakin banyak,bagaikan cendawan tumbuh selepas hujan,dan tak payah lah terkejut sangat jika tokey-tokeynya kini telah pun menjadi jutawan.

Sebab apa?? Bidang kosmetik memang punyai Pasaran yang tinggi kat Malaysia ni, bahkan bukan sahaja Malaysia, bahkan seluruh dunia pun orang memang sukakan KECANTIKKAN…

Tapiiiiiii….

Lambakkan semua kosmetik yang ada itu, adakah ia benar-benar selamat? Di uji ke? Ada Journal? Ada Kajian Klinikal? Apa bahan-bahan yang di gunakan?…

Pernah terfikir tak?? Kosmetik atau krim-krim yang menjanjikan anda putih dan flawless seawal 3 hari penggunaan tu?

Agak-agak apa bahan yang di gunakan tu? Tidakkah anda terfikir yang ia hanya menipiskan lapisan kulit anda?

Akibat Dari Salah Pengunaan Kosmetik

Masa Guna Ok,Flawless,Glowing..Lepas Je Tak Pakai Muka Hancur.

 

Produk kecantikkan sekarang sememangnya banyak yang begitu, lagi-lagilah yang popular kat FB dan Instagram tu, banyakkkkkk sangat produk timbang kilo sekarang ni.

Bayangkan awal-awal pengunaan,memang cantik kalah kulit telur,halus mulus siap glowing lagi, tapi lepas stop terus hancur muka, keluarlah segala bagai jerawat batu, bernanah dan ada yang sedihnya muka bengkak-bengkak, dan terpaksa pula terima rawatan di hospital..

Kulit yang dulu halus mulus kini bertukar menjadi mimpi ngeri,

sampaikan nak tengok wajah sendiri di cermin pun agak ngeri…

Rasa-rasa nak salahkan siapa lepas ni??

Sah-sahlah kesalahan diri sendiri,

Dah terlalu obses dan mengikut kata hati,

Memang padah lah menanti,

Cubalah bawak-bawak bersabar dan buat kajian sendiri,

resultnya pasti puas hati…

 

Youth-shaklee-produk-putihkan-kulit-cepat-pantas-berkesan (11)

Kenapa Produk Berkualiti Mahal Harganya??

 

Pernah dengar SK11,Estee Lauder, Lancome, pernah ambil tahu berapa harga untuk set basic (Cleanser, Toner,moisturizer) ? Rata-rata harganya mencecah at least RM1000.

Iyerrr…RM1K at least tak percaya silalah ke shopping complex ternama,pasti ada kaunter-kaunter mereka kan..

Sebab apa harga mereka mahal? Sebab mereka ada saintis,mereka ada buat R&D (Research & Development) tersendiri untuk pastikan produk yang mereka keluarkan itu selamat dan berkesan kepada pengguna.

Dan itu juga yang menjadikan produk mereka premium…dan sebagai pengguna kita tidak akan berasa was-was jika mengunakan produk mereka.

Sebab Apa???

Sebab kita tahu ianya Selamat! So that’s the Point.

Shaklee Mencipta Revolusi Penjagaan Kulit Premium. Bagaimana Jika Anda Boleh Kelihatan Lebih Muda,Jelita?

Selama lebih daripada 60 tahun,kami tidak pernah berhenti membantu anda untuk Hidup Lebih Muda,Lebih Lama dengan menangani penuaan pada tahap selular.

Kini,kami mengunakan kejayaan yang sama untuk membantu anda Kekal Muda,Jelita.

Bukanlah wanita ni menidakkan usia mereka semakin meningkat,tapi kalaulah ada pilihan untuk mereka kelihatan muda jelita, so why not kan? Wanita kan suka melihat diri mereka di dalam cermin, so pantulan pada cermin itu sangat penting untuk meningkat tahap keyakinan diri mereka.

Bila terpandang kan wajah mereka yang muda,cerah,halus tanpa sebarang cela, itu meningkatkan keyakinan mereka..bukan sahaja untuk mereka bahkan suami mana yang tak bangga lihat isteri cantik jelita kan..kan…

Itulah yang menjadi inspirasi Youth. Produk Youth ini di reka khas untuk dunia melihat anda seperti mana anda melihat diri sendiri.

Rasa lebih confident,rasa muda, dan jelita. Untuk anda rasai kesemua itu,haruslah memulakan langkah dari sekarang, sudah tentu anda akan lebih menghargainya di masa hadapan.

Janji kami adalah penjagaan kulit YOUTH bukan hanya meningkatkan kesihatan kulit anda secara dramatik,malah ianya 100% di jamin mampu mengubah usia kulit anda menjadi lebih muda. Iyaaaa..itu janji YOUTH.

YOUTH Memadamkan Sedekad Penuaan.

 

Kami tahu bahawa YOUTH Complex akan mengubah bagaimana anda melihat diri sendiri, tetapi bagaimana kamu buktikan bahawa kulit anda sememangnya menjadi lebih muda??

Youth di bangunkan secara klinikal oleh pakar-pakar kulit bertaraf antarabangsa,Indeks Usia Kulit memberikan cara berasaskan fakta dan klinikal untuk membuktikan kesan YOUTH terhadap penampilan dan usia kulit.

Keputusannya membuatkan anda berkata WOWWWW!!!

⅔ daripada wanita telah mengubah usia kulit mereka kepada sedekad lebih muda dengan YOUTH.

Yaaaa……100% para wanita mempunyai kulit yang kelihatan lebih muda,dengan penambah baikkan hanya dalam 7 hari, dan dengan penggunaan yang berterusan ,⅔ telah mengubah usia kulit mereka kepada sedekad yang lebih muda.

 

Akhirnya dengan penjagaan kulit YOUTH,anda akan kelihatan muda seperti anda rasai dari dalam.

 

Kenapa Anda Perlu Dapatkan YOUTH

Youth menawarkan produk yang di cipta secara harmoni dari alam semulajadi malah telah di buktikan secara klinikal dan memberikan anda keputusan klinikal tanpa kompromi.

Produk Youth adalah 100% vegan (berasaskan tumbuh-tumbuhan)

Hipoalergenik

Non-Comedogenic (tidak menyumbatkan liang pori)

Di uji oleh ahli dermatologi

Di uji oleh ahli oftalmologi

Memperkenalkan Produk Kecantikkan Organik Dan Semulajadi Dari Shaklee

Kuasa Botanikal

 

YOUTH adalah sebuah revolusi. Dengan 8 paten dan paten-diproses,setiap produk YOUTH diformulasi secara spesifik untuk menangani pelbagai faktor penuaan,samaada ianya cara hidup anda,kerosakan persekitaran,atau penuaan semulajadi.

Antara Bahan-Bahan Yang Terkandung Dalam Youth Shaklee Ialah;

MUSCADINE GRAPE

 

Polifenol Muscadine Grape yang dalam proses patent melindungi dan memperbaiki DNA sel dalam masa yang sama menghalang kerosakkan kolagen dan elastin.

APPLE STEM CELL EXTRACT

 

Kajian menunjukkan bahawa Apple Stem Cell Extract mengaktifkan dan mempercepatkan pembaharuan sel kulit untuk kulit kelihatan lebih muda.

Ia juga mengekalkan serta memperbaiki tisu kulit supaya kulit anda kelihatan lebih berseri dan lembut,lebih lama

LOTUS JAPONICUS

 

YOUTH Complex yang dalam proses paten,digabungkan dengan Lotus Japonicus, mengaktifkan protein Youth yang penting untuk penjagaan semula sel bagi menghasilkan lebih kolagen,elastin dan fibrilin.

YOUTH Complex di hasilkan bersama dengan Lotus Japonicus dan Shisandra Chinensis Fruit Extract, yang membekalkan lebih banyak nutrien dan tenaga kepada kulit anda secara berstruktur.

SCHISSANDRA CHINENSIS FRUIT EXTRACT

 

Secara tradisionalnya,herba ini di gunakan di China,Jepun dan Korea untuk melegakan dan menenangkan keradangan dan kegatalan kulit.

Sesuai untuk semua jenis kulit,Schisandra Chinensis Fruit Extract menyokong struktur kulit muda dengan menyuburkan kulit dengan vitamin semulajadi dan antioksidan.

VITAL REPAIR+ COMPLEX

 

Vital Repair Complex+ yang mempunyai pelbagai paten memberikan nutrien anti oksida dan vitamin-vitamin penting untuk menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit dan mengalakkan tumbesaran sel sihat.

YOUTH COMPLEX

 

Kunci untuk mengecapi kulit yang cantik,kelihatan muda adalah dengan mempercepatkan pembaharuan sel kulit kepada kadar yang lebih cepat.

Kulit yang muda melakukannya dengan mudah . Ia akan memperbaharui pada kadar yang optimum dan menghasilkan semua kolagen dan elastin yang kita perlukan untuk kulit lembut,gebu serta berseri.

Tetapi dengan meningkatnya usia kita,keserian itu akan hilang. Pembaharuan sel kita akan menjadi perlahan dan kolagen dan elastin yang di hasilkan akan berkurangan.

Berbeza dari produk penjagaan kulit yang lain,teknologi canggih kami bukan sahaja menangani penuaan di permukaan ,malah ia bertindak pada sel kulit anda.

Ini bermakna yang kami tidak hanya menyediakan manfaat perlindungan dan pembaikkan,kami juga menyokong fungsi penting sel yang dapat memulihkan keremajaan dan seri wajah.

Mengandungi 10kali ganda kepekatan YOUTH Complex yang dalam proses paten, Youth Activating Serum semestinya produk yang di perlukan dalam koleksi YOUTH.

RANGKAIAN YOUTH

LUMINOUS GEL OIL CLEANSER

 

3-dalam-1,tidak mengandungi sabun,pH-seimbang,pembersih ini mengabungkan campuran vitamin yang dipaten dan polifenol serta alga untuk memperhalus dengan lembut,menyuci dan menyediakan kulit anda untuk langkah seterusnya.

Hadapi dunia dengan seri semulajadi anda.

 

Bahan-bahan utama;

Vital Repair+, Muscadine Grape Extract, Ekstrak Alga Hijau yang menghaluskan.

AGE DEFENSE MOISTURIZER – SPF 50

Perlindungan untuk kulit anda adalah lebih daripada hanya melindunginya daripada sinaran matahari. Lindungi kulit anda lebih dari sekadar sinaran matahari dengan pelindung matahari berspektrum luas SPF 50 UVA/UVB. Vitamin dan Botani bernutrien melembapkan kulit anda dan menambahbaikkan penampilan kulit anda secara menyeluruh.

Bahan-bahan Utama
SPF 50, Vital Repair+® Complex, Muscadine Grape Extract

PERFECTING SKIN TONER

 

Bebaskan kulit anda dari sel-sel kusam dan ejen pencemaran persekitaran dan tunjukkan kepada dunia,diri anda yang lebih cerah,berseri. Lakukan lebih daripada biasa untuk membersihkan sel kulit mati,menghidratkan dan membekalkan nutrisi bersama dengan campuran vitamin penting,polifenol,dan bahan-bahan botanikal yang berpaten untuk kulit yang berseri.

Bahan-Bahan Utama;

Vital Repair+,Muscadine Grape Extract,Ekstract Alga Hijau yang meremajakan.

ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM – LIGHT

Ekstrak Alga Marin, Muscadine Grape dan Lotus Japonicus, serta anti oksida yang lain menggalakkan proses pembaharuan sel kulit anda semasa anda tidur. Campuran botanikal khas kami membantu merangsang penghasilan kolagen dan elastin, membuatkan kulit anda kelihatan lebih muda, licin, dan cerah.

Bahan-bahan Utama;
Vital Repair+® Complex, Schisandra Chinensis, Lotus Japonicus

YOUTH ACTIVATING SERUM

 

Youth Activating Serum mengandungi 10kali ganda bahan aktif untuk memulakan langkah pembaharuan sel yang kritikal.

Terdiri daripada campuran vitamin,polifenol dan YOUTH Complex  kami yang berkesan,ia mengalakkan penghasilan kolagen dan pembaharuan pada peringkat sel,membuatkan kulit anda berkelakuan lebih muda untuk mencapai keremajaan dan keserian terunggul.

 

Bahan-Bahan Utama;

Youth Complex dengan Apple Cell,Lotus Japonicus,Vitamin A Berkapsul.

 

RADIANCE C + E

 

Dos sebanyak 20% vitamin C tulen yang berpaten dan vitamin E serta ekstrak sel raspberi membantu untuk menegang, mencerah, dan mengurangkan kehadiran garisan halus dan kedutan.

Radiance C+E mengurangkan kehadiran tompok usia, melicinkan tekstur kulit, dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan.

Untuk kesan yang lebih menakjubkan, gunakan bersama rejimen penjagaan kulit anda selepas menggunakan serum.

Kapsul berdos-tunggal yang mudah digunakan ini adalah berasaskan tumbuh-tumbuhan, vegan, 100% terbiodegradasi dan diformulasikan tanpa bahan pengawet.

Bahan-bahan Utama;
20% Vitamin C Tulen, Vitamin E, Raspberi
Untuk penggunaan selama 60 hari.

TESTIMONI PENGGUNA YOUTH SKIN CARE MALAYSIA

TESTIMONI PENGGUNA YOUTH LUAR NEGARA

PROMOTION VALID UNTIL

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

PROMOTION VALID UNTIL

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Nak Order Sekarang? Hanya Klik Button Untuk Direct Whatsapp

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge