ZINC COMPLEX SHAKLEE – Meningkatkan Kesuburan Lelaki

                                                       

Zinc Complex (MAL070311330XC) 

Zinc merupakan mineral yang perlu ada dalam setiap sel tubuh kita. Ia merangsang tindakan bagi 100 enzim iaitu bahan-bahan yang menggalakkan reaksi-reaksi biokimia dalam tubuh kita.
Menyokong dan Memelihara Kesihatan Yang Baik.

Zinc Complex Shaklee merupakan fakrot dalam memelihara kesihatan yang baik dan membantu dalam mematabolismekan karbohidrat,lemak dan protein. Ia juga menyediakan kalsium untuk memelihara kesihatan.*
Produk ini mengandungi alfalfa ( Medicago Sativa). Individu yang menghidap Lupus Eritematosus Sistematik atau lebih di kenali sebagai (SLE) perlu meminta khidmat rundingan pakar sebelum mengambil produk ini.
Zinc Boleh Meningkatkan Memori dan Daya Tumpuan 


     Di Jabatan Negara AS Grand Forks Pertanian Pusat Penyelidikkan Pemakanan Manusia di North Dakota,mereka menambahkan zink dalam diet tambahan pelajar-pelajar mereka dan pada peringkat kajian awal,mereka mendapati terdapat peningkatan dalam daya ingatan dan tumpuan pelajar-pelajar mereka. 
     Dalam kajian terbabit, sebanyak 20mg zinc di berikan setiap hari selama 10 hingga 12 minggu,membuktikkan bahawa prestasi para pelajar menjadi lebih baik dan tumpuan pembelajaran yang lebih fokus berbanding daripada mereka yang tidak mengambil supplemen zinc.
Zinc Adalah satu Khazanah Buat Lelaki

  •  Zinc di dalam prostat lelaki adalah 10 kali ganda daripada organ lain.
  •  Zinc memainkan peranan penting dalam organ seks lelaki. 
  • Kekurangan Zinc yang serius boleh menyebabkan masalah seperti kematangan organ seks yang lambat,perkembangan yang kecil atau pincang pada testikal,kiraan sperma yang rendah,kemerosotan fungsi seksual,penuaan yang cepat dan keguguran rambut. Oleh yang demikian,kuantiti zinc yang mencukupi amat perlu sedari remaja hingga ke hari tua..
Kelebihan Zinc Complex Shaklee.
  • Satu tablet memberi 100% Nilai Harian bagi Zink.
  • Di rumus dengan zink gluconate yang sangat bioavailable daripada alfalfa dan barli panggang.
  • Rumusan Vegetarian.
Fakta Nutrisi Setiap Hidangan
                                     

Bilangan Saiz Setiap Botol
120 biji
Jadual Makan
Untuk memelihara Kesihatan – 1 kali sehari selepas makan

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=844443a625aa254b897930884985195b
*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos,merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.


Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee anda,saya adalah  wakil pengedar sah anda seluruh malaysia. Sebarang pertanyaan boleh di buat dengan menghubungi saya di talian berikut:

Nama: Mahligai Vitamin @ Eita (ID 1081587)

Emel: mahligaivitamin@yahoo.com

Phone/Message/WhatsApp: 012-7555470“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee?? Hubungi saya juga!!.Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan !. Wakil pengedar seluruh Malaysia masih di perlukan !. Dan anda juga akan di jemput ke group Ekslusif di Facebook”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge